Baharasel_ Kızım 10 ay 15 günlük hala emeklemiyo acaba bi sorun mu var diye endişelenmeye başladım böyle geç emekleyenler var mııııı şütfen biraz içime su serpin 🤦♀️
Gulcan88 Baharasel_ bazi bebekler emeklemez benim oglum da hic emeklemeden yurudu kizimda 9 aylik hic orali degil 😅 ama 10. Aydan sonra tutunarak yurumeye baslamisti sizde de tutunarak ayaga kalkmalar basladimi peki
Dadam Baharasel_ desteksiz oturuyor mu, dönüyor mu, yerde yatarken desteksiz dönüp oturabiliyorsa vs. emekleme bir kriter değil canım, hiç emeklemeden de yürüyebilir. Şart değil yani. Gelişim göstergesi de değil.
Ogullarinaasikanne Baharasel_ benim büyük oğlum emeklemeden 13 aylikken yürüdü 10.5 aylik oglumda emeklemiyor su an poposuyla etrafinda dönüyor gideceği yere poposuyla gidiyor ama ne emekleme var nede tutunup ayaga kalkma korkmayin
Baharasel_ Dadam desteksiz oturuyor yuvarlanıyor gitmek istediği yere döne döne gidiyor oyuncaklarına sürünerek ulaşır ama emeklemiyo
Baharasel_ Ogullarinaasikanne valla ilk bebeğimiz etraftan öyle çok şey söyleniyor insan ister istemez düşünüyo
Mom28 Baharasel_ Emeklemesi gerek miyor ki o bir gelişim değil cnm bebeğe göre değişiyor kimi emekler kimi emeklemez 🥰
Baharasel_ Mom28 ya ne bileyim herkes sorup duruyo bizden ufak bebekli arkadaşlarım endişeye düşüyor aklım bulandı
Mom28 Baharasel_ ahhh ahh eski kafalı ninerlerden dert yaniyorduk şimdi bizim yeni anneler başladı boşver ya kimseyi takma sana benimki yapıyor şu bu dediklerinde maşallah srnin cok zeki çocuk ondan de sus onu bekliyorlar çünkü 😂😂
Gulcan88 Baharasel_ yakindir yapisip yurur oglumda oyleydi cok istiyidum emeklemesini ama 13 aylikken birden kostu adim atmayi level atlayarak gecti 🤭
Baharasel_ Mom28 güzel fikirmiş deneyeceğim 😂 teşekkür ederim ilk bebek olunca bi acemi annelik oluyo illa
Ogullarinaasikanne Baharasel_ emekleme sağlık gelisim gostergesi değil. İcinizi ferah tutun. Elalemi hicbir yonden doyuramazsiniz keyfinize bakin
Mom28 Baharasel_ Tabiki cnm benimde ilk bebek valla kids olmasa neler neler yaasardim.burasi sayesinde sanki 10 çocuk doğurmuş gibiyiz sende yakında açılırsin😂😂
Maviyesil121212 Baharasel_ 10.5 aylıkken emekledi,13 aylıkken yürüdü. Şu an 22 aylık ve sürekli koşma modunda 😐 belki sizinki hiç emeklemeden yürür,bunlar olağan şeyler sıkmayın canınızı