Ediseymenatay Ssevey Yoo valla vermiyor zaten sudan gecirdikten sonra neden makinaya koyulur ben hiç anlamıyorum 😂 elime alıp suya tutmusken kopukde surup zaten yıkarım. Düzenli her ay makinanın temizliğini yaparım tabi. Filtresini çıkarıp yıkarım makine temizleyiciyle boş çalıştırırım. Arçelik her marka deterjanı da kaldırıyor zaten. Mintaxta kullanıyorum finish de. Herşey i de makinaya sokuyorum plastik tencere ne varsa 😂 aşırı hunharca kullanıyorum ben.
Guzelkizimbenim Ssevey bilmem ben gereksiz olduğunu düşünüyorum kullanılmıyor çünkü burda çoğu kişi vestelden memnun değil ama ben memnunum akıtmıyorum silip atıyorum direk çok nadir ki kirli çıkarsın annem arçelik kullanıyor resmen yıkıyor bulaşıkları
yeni-anne Ssevey cabım benm bulaşık makinem Grundig marka araştırmalarıma göre sende bir bak göreceksin Beko Arçelik ve Grundig aynı yere ait ve atıyorum bir süpürge var kırmızısı Beko mor Grundig mavi Arçelik’e ait hiç bir farklarıda yok
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ssevey Vestel kullanıyorum ama ben vesteli pek sevmiyorum. Değiştirdiğimde kesinlikle grundig alacağım.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ssevey Hayır farklı markalar Türkiyede satış iznini alan arçelik arçelik garantili ama arçelikten daha kaliteli ürünleri.
Tml Ssevey temiz yıkamıyor , deterjan kalıntıları kalıyor hep . Çok çeşitli deterjan kullandım makine temizliğini de yapıyorum ama yine aynı hep 🙂
BeautifulMother1 Ssevey bende Vestel alacaktım sonra A101 e gelen seg bulaşık makinesi aldım memnunum
odymerve Ben arcelik kullanıyorum kayınvalidemde vestel var Alırken vestel ile Arçelik arasında kalmıştım simdi karsilastiriyorum iyi ki almamisim dedim İç sepetlerin kalitesi dokunduğun an fark ediliyor aradaki fark Dizilim olarak Arçelik daha pratik ve daha kapasiteli bence ve ben Arçelik de bulaşıkları akıtmadan direkt yerleştiriyorum Vestelde öyle yerleştirdiğin zaman yıkamıyor diyor kayınvalidem Tencereleri granit tencerelerimi kadar hepsine makineye atıyorum hiçbir Çizik yok gayet güzel yıkıyor Yumurta pişirdim tavayı kabi bile direkt Akıtmadan makineye koyabiliyorum ve hiçbir koku olmuyor
Bebek2020_ Ssevey ablam vestelden memnun değil. Bir de ben çok programlı bulaşık makinesini gereksiz buluyorum
Ayazbilge Benim makinemde vestel ve hiç memnun değilim bardaklarım yıkanmamış gibi çıkıyor ve çok çabuk çiziliyor.
nurelem Ayazbilge canım aynı sorun bende de vardı su kireçliyse o yüzden olur demişlerdi, birde makine tuzu var onunla temizlenmesi gerekiyor ayda bir öyle öyle sorun bitmişti bizde