KereMini1 Merhaba. Oglum 16 aylik. Sol alt ust azi disleri ciknak uzere henuz patlamamis ama elime geliyor. Atesi yok. Devamli miz miz aglama halinde kucak istiyo kusuyo. Gece uyanip bagrarak agliyo. Acaba calpol versem bi yarari olur mu?
Alinduru KereMini1 kızım da azı dişleri patlatmaya çalışıyor toplamda 6 diş var patlamaya hazır. Bize de doktorumuz geceleri calpol ya da dolven ver rahatlasın dedi. Geçen hafta 6 gün boyunca ateşini düşüremedik dişlerden 🙄
tombikdonerkankasiiskender Bizde smdi doktordan geldik oğlum 11 aylık üst dişlerimiz patlıyo kulağını sürekli kaşıyıp mızmızlanınca kulağı ağrıyo zannettik dişlerdenmiş meğer doktor da calpol yazdı verin ara ara diye ağrısına iyi gelirmiş
1Anneve1Bebek KereMini1 verin bence azilar kopek diso felaket dr. 10 gune kadar verebilirsiniz dedi tabi siz 10 gun verin demiyorum ama versin 15 aylik oglum 14 aylikken alt ustt 2 azi ve kopek patlatti felaketti 1 hafta surdu allahtan bu arada tetagil oneririm cok memnunum rahatlatiyo baya 👍
melis_duru KereMini1 aa bilmem benim kızım bekliyor süreyim diye, bir de tabi hızlı davranıyorum, jeli parmağıma alıp, ağzını açıp hemen hızlıca sürüyorum. Israrcı olun deneyin bence, çok memnun kalıyorum ben her seferinde
KereMini1 melis_duru benimki merakli yemek verirken bile once agzina bi degdiririz tadini alsin ister 😂