eylulmeselesi Kızlar merhaba kasıgımda beze var sankı yumuşak hareket edıyo cok korktum kotu bısey olabılır mı
Analist eylulmeselesi benim de var boynumda kasığımda ama ben kontrol ettirdim boynumdakini de görünce
eylulmeselesi Analist ne dedı doktor gecen hafta genel cerraha gıtmıstım boynum ıcın kasıgımı sonradan fark ettım boynuma lenf bezı dedı bısey yok dedı
Analist eylulmeselesi benimki de lenf bezi şişmesi vücudun savunma mekanizması olarak geçiyor. Yıllardır birlikte yaşıyoruz hepsiyle :)
Defnem20 Analist kaç yıl oldu canım sana ne diyorlar bende de var da boynumda ve kulağımın arkadasin da
eylulmeselesi Analist canım aslında ben emın degılım var mı yok mu eşime anneme gosterdım bısey yok dedıler dokundular baktılar ama banada var gıbı gelıyo sag kasığımda bılemedım agrısız boyle yumuşak hareket edıyo gıbı senınkıde oyle mı
Analist Defnem20 10 senedir var neredeyse ve çok gittim doktora hepsi aynı şeyi söyledi. Siz göründünüz mü
Defnem20 Analist evet bende gidiyorum arada hep aynı şey takip takip takip geçmiyor da hep bir korku var o yüzden bende