zehranur01 Bebegim 4 aylik ayakları çorabın içinde ya da çorabı çıkardığımda bile ıslak gibi neden oluyor olabilir ,sizin de oluyor mu bebeklerde
Canann21 zehranur01 Evet oluyor çorabı nemli gibi oluyor terliyorlar normal diye biliyorum Hatta ekşimsi kokusu oluyor 🤗
Cigdemino zehranur01 14. Ayın içindeyiz bizim de hala öyle. Hatta çorabı çıkarınca eli ayağı su içinde kalıyor. Çoraplıyken daha az terliyor. Ben de anlamadım gitti🤷🏼♀️ Doktora daha küçükken sorduğumda bir sorun olmadığını söyledi 🤷🏼♀️
ilahiyatci_Mom zehranur01 bilmiyorum canm ama ben üzülüyorum acaba büyüyüncede devam edecek mi diye benim kuzenim vardı cünkü onda bu hala devam ediyor eli ayagı ve koltuk altı buz gibi sürekli su gibi terler o aklıma geliyo üzülüyrm
Eylldga zehranur01 büyüdüğü içinmiş 😊 doktoruma sordum bu cevabı verdi bizimde çok oluyor. Bebekler hızlı bir büyüme gösterdikleri için normalmiş. Hatta bizim başımızda çok sıcak beyni geliştiği için dedi
1prens1prensesannesii zehranur01 benim oğlumda öyle. 4.5 aylıkken doktora sordum genetik dedi bende öyleyim mesela. Herhangi bir hastalık belirtisi değil dedi. 9 aylık hala öyle