Aezgi Dolgu yaptırdıktan sonra kac saat emzirmemek lazım resmen şakır şakır dişlerim cürüyor 😤emzirdiği icin sanırım cok fazla cürük olustu hamileykende ağzımda yara cıktı gebelik timörü diye geciyordu cok cekiyorum delircem artık😭 diş doktoru emzirebilirsin sadece o bölge uyusuyor dedi ama kafam karıstı
Seherronya Aezgi hemen emzirebilirsin bende 2 dişimi yaptırdım sıkıntı yaşamadım . Doktorunda dediği gibi sadece iğne yapılan bölge uyuşuyor kana karışıp süte geçme ihtimali yok
Mom0911 Aezgi bende aynı sorunu yaşıyorum. Bugün dolgu yaptırdım. Yine 3,4tane yaptırcam. 2 saat emzirmedim . Öyle yapsan iyi olur dedi doktor
Rojgl Aezgi hekiminizi dinleminizde fayda var . Diş hekimi asistaniyim ve yapilan anestezi sütünüze geçmez o bölgeyi uyuşturur sadece . Ilaç kullanmıyorsanız emzirmeyi engelicek emzirin . Iğne sute geçmez geçmiş olsun 🙏
Aezgi Mom0911 emzirdiğimiz icinmi acaba anlamıyorum ama şakır şakır dişlerim cürüyor resmen napcağımı sasırdım 4 tane dolgu yaptırmam lazım benimde baya bi uyusması lazım ondan kafam karısmıstı
Mom0911 Aezgi aynen bende de öyle oluyor, çürüyor dişlerim birinin arkasından biri. Canım aynı sorunu yaşıyoruz, ben de 4,5tane dolgu yaptırcam 😓birtanesi bugün bitti daha çok gitmem lazım😓