Leyla1161 Kızlar merhaba bu yürüteçten kullanıp memnun olan var mı ayrıca şu altındaki kumaş ne acaba? https://hizliresim.com/bFYwdR
Yukselbsra Leyla1161 bnde yürüteç alıcam bu yürüteç ile baby hope arasında kaldım dur bakalım memnun kalan var mı bnde ögreneyim 😃
Omeryku Leyla1161 aynısı bende var e bebekten aldım altındaki hiç bir işe yaramıyor ama güzel yürüteç önündeki oyuncaklarla çok ilgileniyor 😇
Trinity Leyla1161 7 aylık kızım kullanıyor çok hafif kolayca istediği yere gitmeye başladı hemen. Sallanma vs değişik özellikleri de var ama onları pek tutmadı klasik ordan oraya koşturuyor odalara girip çıkıyor 🤩
DefneMiray_26 Leyla1161 aynisinin pembesini kullaniyorum cok.memnunum.kizim cok seviyor o sekee gibi olani sürekli yalıyor ama 😂😂o alttaki kumasta boyu yetmiyordu ilk koydugumda ayaklari sallanmasin die koyuyordum
Omeryku Yukselbsra annemin evinde başka bir yürüteç var arasında baya fark var bu mesela dört tane ayarı var onda iki taneydi ya çok Engin ya çok yüksek ama bu hem hafif hem ayarlı bunu tavsiye ederim
Mom25 Leyla1161 degişik modelı var bende güzel yürüteç 🤗 alttakı kumaş fazla bı işr yaramıyor çocugun ayagı yere değmesın dıye bırde zıplamak içinmiş o kumaş