burcikk Arkadaşlar bebeğim 66 günlük ve sürekli televizyon ekranına bakmak istiyor, aksi halde ağlıyor, çok zararlı olduğunu biliyorum, siz nasıl engellediniz, ya da serbest mi bıraktınız?
Zelisblt burcikk tv yi kapalı tutarsanız bakamaz 😊, veya bebeğinizin yönünü değiştirin kafasını çevirecek hali yok sanırım.
Maviyesil121212 burcikk 66 günlük bebek ne anlasın Allah askına televizyondan,onun yanında kesinlikle açmayın zaten günün çoğunluğunu uyuyarak geçiriyordur
Katya burcikk tv açmayarak engelleyebilirsiniz. 3,5 aylık kızım da aynı sekılde tv açık olduğunda hep bakmak ister yönünü çeviririz. Ama ısrar edip ağlarsa kapatıyoruz tvyi boş boş ekrana bakıyor. Bence sizde açmayın 3 yaşına kadar ekran kullanımı çok zararlı.
Analist burcikk 8 aylık olmak üzereyiz gündüzleri hiç açmıyorum televizyon aklıma bile gelmiyor akşamları da çok nadiiir açılır. Siz de evde açmayarak bunun önüne çok rahat geçebilirsiniz
Unknown burcikk 2 aylık bebek tvden anlamazda istemezde , lütfen izlettirmeyin. Oyun halısı alabilirsiniz, daha çok şey kazandıracaktır.
Ela123 burcikk sanki kendi diyo televizyona düşkünüm diye, el kadar bebe kafasını oraya çevirirsen tabi diker gözünü
TospikOglusum burcikk valla canm bebeğim 7.5aylik hiç TV izlemiyrm yani televizyonun olduğu odada bile oturmuyrm 👍👍
Beyaz95 burcikk 66gunmu?aymi?66gunluk bebek ne anlar tvden?9aylik ben aciyorumki bes dakka baksin tuvalete gideyim diye arkamdan geliyo umrunda bile olmuyo siz surekli yaninda aciyosunuzki oda bakiyor tv olan odada olmasa ne anlar tv ni?cikarin odadan tvni
Benibisall Daha 2 aylik bebekle baş edemiyorsanız biz ne diyebiliriz ki 2 3 yaşına geldiği zaman nasil hayır diceksiniz
Mrve-Mom burcikk size televizyon izletiyorum nasıl engel olursunuz, yok efendim yemek yemiyor yok şöyle yok böyle falan fistan diyenlere hic kulak asmayın. Çocuğum 2 yaşında ne televizyon biliyor ne telefon. Bu tamamen sizin elinizde olan birsey siz nasıl yonlendirirseniz öyle olur. İzletmek isteyene kendisi bilir ama ben telefonda televizyonda hiç ihtiyaç duymadım. Çok ama çok zararli
Lilav21 burcikk ne çok yorum gelmiş yok bebek anlamaz kafasını çeviremez vs. diye Benimde bebeğim 2 aylıkken kendini tvye çevirmeye başladı görünce çok şaşırmıştım inanmadım başta ama kontrol edince tv açıkken o tarafa yöneldi hep,tvyi kapalı tutmaya başladım oyun halısı falan aldık onlarla oynuyor şuan 5 aylık ve hala TV açık olunca bakar açmıyoruz o yüzden
Mrve-Mom Lilav21 @burcikk Bebeğin yanında bir zahmet TV açılmasın 2 yaşında çocuğum doğduğu gün TV’nin olduğu odayı değiştirdik misafir dahi gelse rutin hayatımıza baktık. Çocuk uyuduktan sonra eşimle film izlersek izledik. Gittiğimiz her ortamda TV’yi kapattirdik. Telefon vermedik ne TV biliyor ne telefon. Ebeveynler izlesin çocuk bakmasın diye bir ortam yok. Ebeveyn ne yaparsa çocukta onu taklit eder. 🙃
Mom62636362 burcikk 😂 Allah aşkına 2 aylık bebek nasıl televizyona düşkün olsun. Bir zahmet kapatın bebeğinizi izleyin tv yerine, merak etme o da size bakar
Kuzeyemre Mrve-Mom iyi yapmışsınız kendi eviniz için olanı ama gittiğiniz yerlerde nasıl kapattırdınız
Mom62636362 Mrve-Mom aynen o yüzden dedim kapatın da bebeyi izleyin diye 😂 bebek bu sese, ışığa döner bakar yavrucak
Mrve-Mom Mom62636362 Hele birde televizyon telefon olmadan çocuğum durmaz yemek yemez vs. Vs. Vs. Diyenler yokmu zannedersin çocuk anne karnından televizyon veya telefonla çıkmış. İstiyorlar ki kendiler izlesin çocukta hiç oraya bakmasin veya görmesin. Eğer çocuk Televizyon ve telefon bağımlısı ise bunun en büyük nedeni ve suçlusu ilgisiz ve alakasız olan ebevenydir. Şimdi televizyon ve telefoncu tayfası taşa tutmaya gelir beni 😅😀