AyyuceNurY Akşam üstü birden sütüm bi damla bile gelmemeye başladı dolapda yedek sağdığım sütlerim var şuanlık onunla idare etmeye çalışıyorum acaba başına böyle bişey gelen var mı ? Hem emzirip hem sağacak kadar sütüm geliyoken oldu
Omom AyyuceNurY bir şeye çok sinirlenip stres mi yaşadınız genelde sütü birden bire bu durum azaltıyor. Sıcak duş çok iyi gelir
ppzeynep AyyuceNurY Başıma geldi. Taş gibi olan göğüslerim bir anda bomboş kaldı. Sürekli sağarak tekrar çoğalttım.
Unknown AyyuceNurY Çok geçmiş olsun. Oğlum rahatsızlandığında üzüntüden benimde sütüm azalmıştı. O düzelince bende düzeldim, dikkat ettim yeme içme ve uyku düzenime tekrar eskisi gibi oldu.
Omom AyyuceNurY çok geçmiş olsun. Kendinizi daha rahat hissettikçe sütünüz de düzelir inşallah. Dereotu yiyin bol bol
AyyuceNurY ppzeynep aynen benimde hem emzirmeye hem sağmaya yetiyodu ve üstüne kıyafetim ıslanıyodu ama bu gün bi gitti oğlum gözümğn içine baktıkça suçlu hissediyorum biberon tuturamıyorum hiç vermedim çünki kaşıkla azcık içti dinleniyim belki düzelirim diye bekliyorum