Ozlemberkay Hanmlar cok cok afedersiniz ama elstriren laf aoyleyen olack ama sizde de oluyormu diye cok mwrk etim daha dogrusu doktora nasil diyecgimi bilmedigim icn size bi danisayim dedim oglm ilk balsarda cok cok fena kusuyordu ama 4 bucuk aylik oldu azaldi kusmasi bu sefer. Sperm gibi ne cokelekli ne yogurt kivami oyle degil yapis yapis top top yapisknli kusuyor acaba gecen sobayi yaktim mama da buzlugun ustundeydi arada 1 metre vardi mamami bozluldu da boyle oldu
Rabiays Ozlemberkay yani nimeti bu şekilde benzetmeniz çok yakışır olmamış neyse sorunuz ise 3defa böyle kusarsa bir sorunu var demektir tekten bişey olmaz demişti hemşire bana
Ozlemberkay Zeynebinannesi zatn ona benzetmeye niyetim yok ama ne cökelekli ne yogurt suyu gibi ne yumurta aki ayni onun gibi
Ozlemberkay ada0965 ama gercktn onun gbi. Hni. Peynir kesigi gbi fln degil yapis yapis top top sekilde
Ozlemberkay Rabiays sma mama verdim oyle oldu bnde gercktn ona benzetmk istemzdim ama diger kusma gibi degil onum gbii oldugu icn
MayneymisAltintop Yahu kadın burda derdini anlatmış millet yaptığı benzetmeye takılmış. Bende diyorum ki neden bu kadar dikkatli özür dileyerek yazmış ama yorumları görünce anladım🤦🏻♀️ Yani benzeyebilir size öyle gelmiş olabilir teşbihte hata olmaz sonuçta.
milaseren Mamayı öğütemediği için balgamla cıkarıyordur. Nasıl benzetmeler yapıyosunuz cidden aklım almıyor!?