Karakiz1 Dn23-1 amin canim bende heo oyle diyorum allahm hayirli saglikli evlat nasip etsin die zor bi surecmis
BurcuKucuk Karakiz1 sağol canım sana da çok geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın İnşAllah bana 40 gün yasak dedi çünkü haftası büyüktü ve affedersin evde normal doğum yapar gibi oldu benim düşüğüm o yüzden doktorum lohusalık gibi düşün dedi. Ama bence kanaman falan varsa acele etme vücudun toparlansın biraz
Karakiz1 BurcuKucuk sagol canim insallah hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin rabbim doktorda tam anlamiyla aciklama yapmadi 2 ay adet gormen daha iyi olur dedi bi ay sonra rahmine bakalim dedi 15 gun oldu daha düsük yapali yeniden yasanmamasi icin kendimizi kontrol edicezmi napicaz hic bilmiyorum birde düsükten ne kadar sure sonra cinsel iliski yasanmali doktor korumali olsun dedi bana
Baharzeynep Karakiz1 çok geçmiş olsn bende hamile olduğumu öğrendim ama kese gözükmedi bikaçgün daha bekleyelim dediler ama aşırı bel ağrım var o yüzden sordum benim ikinci gebeliğim 7 aylık bebeğim var
Karakiz1 Baharzeynep canim ben asırı sekilde sırt agrisi cektim sirt agrisinida hic düşüge baglamadm megerse düsük belirtisiymis
Sny07 Bir düşüğüm bir kürtajım iki hamileliğimde de hem iğne hem ilaç kullandım 3.hamileliğimi 1 sene sonra olmuyor artık dediğimiz zaman oldu sağlıklı bir hamilelik geçirdim ilaç kullanmadan bebeğimi kucağıma aldım çok şükür darısı başınıza
GoGirl Karakiz1 dusuk nedenini arastirin yani kan pihtilasmasi vs varsa tekrar dusukle sonuclanmasin benm 2. Cocugumdan snr cikti mesela
Karakiz1 GoGirl aaa anladim canim doktorlar soylemuyormu bur ay sonra gitcem ama kontrole ne zaman cikiyor kan pihtilasmasi