KahramanAnne Siparişlerimiz bugün geldi içerikleri tertemiz şekersiz katkısız özenli paketleme ile😊 Size de fikir olsun
Mom080 KahramanAnne afiyet olsun minige bunlar nedir acaba, 🥰 üzüm pekmezi bebe bisküvisi anlaşılıyor diğerleri 🙈
Banu_alper KahramanAnne bebe bisküvisini bende almayi düşünmüştüm ama emin olamadim kendim yapiyorum evde ama su ara bitti bazende useniyor insan 🤭 tadina bakinca yazabilir misiniz 🤗
elfozyil Mom080 bende kullanıyorum bebek irmiği, tam tahıllı buğday unu, pirinç unu, bebek tarhanası ,yeşilde İspanaklı tarhana:)
KahramanAnne Mom080 Teşekkür ederiz😊Üzüm pekmezi tam siyez unu bebek bisküvisi Çoruh vadisi pirinci ıspanaklı tarhana bebek irmiği 😊
KahramanAnne Banu_alper deneyenler çok memnun ben henüz denemedim ama katkısız şekersiz oluşu beni ikna etti 😊
elfozyil KahramanAnne yazar mısınız peki :) diğer Tarhanayı siyez unlu neden tercih ettiniz birde onu merak ettim .
eceoznur Benim de ek gıdaya başladığımdan beri alışveriş yaptığım tek site gerçekten ürünleri çok güzel ve güvenilir 🌼 👍🏻
KahramanAnne elfozyil Siyez ununun genetik yapısı hiç değişmemiş un çeşididir o yüzden tercih ettim 😊 Uzmanlar öneriyor. Mesela bebeğime evde o unla bisküvi ekmek pankek poğaça daha bir çok şey yapabilirim 😊