Kızlar kızım 3 buçuk aylıkken falan belirtiler yaşadı alerji gibi . Işte karın guruldaması, vücutta döküntü kızarıklık, mukuslu kaka , kırmızı benek kaka onda emin değilim sadece bir benek tek vardı ama, uykusuzluk huzursuzluk gibi bir-çok belirtilmiz vardı. Doktora bez resmi vücudu falan gösterdik yaşadıklarını anlattık süt alerjisi olabilir dedi herhangi bir tahlil test yapmadan konuştu ama 3 ay dene dedi. Denedim gerçekten belirtiler azaldı hepsi geçti vücudu hariç ama oda zaten sadece alerjiden değilmiş bebeğimin vücudu çok hassasmış neyse . 3 aya yakındır diyet yaptım doktorum diyeti bırak bir dene oluyorsa tekrar diyete girmen gerek dedi . Yoğurt yedim ilk gün kakasını bekledim yoğurttan hemen sonra yaptı 2 kere üst üste ama hiçbir sıkıntı yoktu yine de 15 gün falan takip edeceğim ama 1 hafta oldu neredeyse birşey olmadı bide kilo alımı azalırmış diyorlar diyetteyken brbegim 6 günde 300 gram almıştı bütün diyet boyunca kilo alımı iyiydi . Şimdi kafam karışıyor hicbir test yapmadık var mı geçti mi diye kendim beklemem gerekiyor umarım yoktur . Olsaydı kısa bir surede belirti verir miydi sizce ?.