Sidelya Merhaba hanımlar kızım 5 aylıkken işe başlicam. Bakıcı arıyorum kızıma saat 8.30-12.00 arası bakıcı ücreti ne kadar olur ne teklif etsem makul olur sadece kızıma bakcak başka bişey yapmayacak il Bolu
cerennaslann Sidelya İstanbul da yarım gün 1000 tl veriyor arkadasım,diğer arkadasım da 1200 veriyor yine İstanbul
Dmt-01 Linamommg 3 buçuk saat için 1000₺ çok değil mi ben sabah 8 den akşam 5 beş e kadar bakması için 1000₺ vermeyi düşünüyorum il erzurum
Linamommg Dmt-01 hım ozaman 500 versın bılemedımkı sımdıkıler cok fena cok sıtıyolar ole esksıı gıbı degılkı
Sidelya Dmt-01 Evet sanki 1000 tl fazla gibi çünkü yarım gün bile olmuyor. Yarım gün bakma normalde 8-13 diye biliyorum
Deletedmom_50 Dmt-01 full time saatler sizin söylediğiniz, 1000 lira çok çok az. Asgeri ücret bile 2900 değil mi?
PrensesimDuru Sanırım ilden ile değişiyor ben de bakıcı arıyorum ama yüz yüze eğitime geçince olacak sanırım bulunduğum yerde bakıcı bulmak çok zor. Ben de bulursam 1000 lira vermeyi düşünüyorum öğlen 3 e kadar olur büyük ihtimal.
Neslyhn Şehirden şehire hatta semtten semte bile değişiyor. Ankara-Çayyolu’nda oturuyorum, ortalama bakıcı ücretleri 2500-3000 aralığındaymış biraz araştırdım.
Asilinannesiiiii Neslyhn çok fazla . Zaten annenin aldığı maaş ne ki. Calismayip kendisi baksa daha mantıklı
Dmt-01 Woody ya ben fiyat bilmiyorum aslında iş yerindeki bi abi balıkesirden mi bursa dan mı ne bi tanıdığıyla konuşurken sormuş bakıcılar nekadar diye ben fiyat sormuştum çünkü onlarda 1000-1200₺ arası demişler oyüzden bizde 1000₺ vermeyi düşündük bize gelecek zama göre bakıcıyada zam yaparız zaten diye düşündük
Dmt-01 Linamommg aynen öyle çok fazla istiyolar ama ekonomi ortada ben 4500₺ maaş alacam diyelim 2500-3000₺ bakıcıya verecek olsam çalışmamın bi anlamı kalmıyoki evimde oturup kendim bakarım sonuçta benimde yol param yemeğim olacak bakıcı evde bakacak çocuga ki benim bakıcı kendi evinde bakacak yol parası yok bişeyi yok yemeğini evinde yiyecrk ki ben zaten kızımın yiyeceği herşeyini alır götürürüm ya da ayrı bütçe veririm bakıcıya amaaan zor işler keşke ailemiz yakın olsada onlar bakabilse
Ayyss İzmirde haftanın 5 günü anlaştım, süt iznim olacak ama nasıl kullanacağım belli değil, sabah 8 akşam 5. Alt komşum, yol parası da yok 1.800 dedim kabul etti