Eminep Üç saat önce 7 aylık bebegımı sünnet ettirdim ve ağlıyor suan napmam lazım ilk bebegım elımden birsey gelmedıgı için bende diken üstündeyim
-erCansu- Eminep doktor bissy vermedimi canm agri kesici gibi yanlis yonlendirmek istemek benm oglum 2m ay asisindan sonra krize girmisti poronox mu ne o fitilden attm 10 dk sonra kendine geldi
DesorLiviya Eminep sunnet sonrası fitil verdınızmı veya ağrı kesici biz ilk gun sunnet sonrası hemn fitil vermiştik ilk çişini yaparken ağlamıştı sonrada hiç ağlamamıştı kaç aylık be eğiniz? Buarada hayirli olsun Allah damatlığınıda gostersın inşallah
ayazlianne Eminep bize fitil ve parol vermişti. Parol kendıne getirdi ilk gün ağlıyorlar. Size vermediler mi
Deletedmom324 Eminep 8 saatte bir fitil atın 2 gün. Bezine sürmek için krem verdi mi iyilessın diye? Ben bu sekılde ılerledım cabuk atlattık
Eminep Parol ben verdim yarım saat oldu ama suan uykuya dalamıyor sürekli ayakta sallıyoruz Fitil falan degıl krem verdi iki adet ama kendı yaptı oradayken pansumanını