heyipekto Annebebek58 bende yeni çay siparişi verdim çay etkili olursa mayyayı kullanmam dedim bakalım
Organikumos Annebebek58 kendisi solgar brewers yeasti resmen içerik olarak kopyalamış. Bence yıllardır bilinen büyük bir markanınkini kullanmak varken nerede üretildiği çok belli olmayan bir ürünü kullanma derim.
Kuzeycik Annebebek58 Ben hem mayya tabletini hem de çayını aldım kullanıyorum biraz işe yarıyor ama hangisi etki ediyor bilmiyorum yine de adet döneminde sütüm çok azalıyor adet döneminde faydasını göremiyorum
Annebebek58 Anne80 bebeginiz kac aylik sut azalmasi yuzunden mi cay siparis ettiniz Faydasi oldu mu peki cayinn Mayya tablet daha mi etkili acaba caydan bi bilginiz var mii
Anne80 Annebebek58 sütüm azaldı mı azalmadı mi bilmiyorum ama işi sağlama alma anaçlı aldım çayından su an memnunum
cansu-aybilge Ben hem çayını hem mayya tabletini kullandım ve memnun kaldım :) şu anda sadece çay ile devam ediyorum. İçeriği sadece bira mayası özütü ve b12. Tevsiye derim :)
Annebebek58 cansu-aybilge once hangisini kullanip memnun kalmistiniz acaba Ben mayya alicam da tek basina yeterli olur mu
cansu-aybilge Annebebek58 her ikisini de aynı anda almıştım ben. Dilruba hanıma bebeğinizin beslenme durumunu danışırsanız hangisini almanızın daha uygun olacağını söyler size.( geç gördüm üzgünüm 🙏🏻🤗)
Annebebek58 heyipekto cogu kisi caydan memnun kalmiss ama bana daha da etki etsin diye mayya aliyim diyorumm cunku sutum sabah ogle aksam yok denecek kadar az
cansu-aybilge Evet bende işe yarası mamayı tamamen bırakamadım ama damla damla gelen sütüm maşallah arttı tqtlı niyetine su niyetine yetiyor kızıma :)
Annebebek58 Mutluanne bebeginiz kac aylikk cay mi alsaydikk acaba bi de cayi vardi ya o daha mi etki ederdi
Marjinal_Anne2 Organikumos mayya sipariş etmek istedim ama bana da aynısı gibi geldi kararsız kaldım ama gğzel yorumla rvar