antikoalababy 3 aylık bebek mama değişimini kabul etmiyor sma dan bebelac a geçmek istedim . Ama içmedi çok ağladı . Sizin bebekleriniz de mama değişiminde nasıl tepki verdi ?? Alışıyorlar mı değişikliğe yoksa sma devam mı etmeliyim
Organikumos antikoalababy yani ne kadar doğru bilmiyorum ama bir arkadaşımın doktoru iki mamayı karıştırıp geçiş süresinde vermesini söylemişti oda öyle yaptı bir sorunda olmamış sindirimesinde. Ama genelde bunu yapmayın derler çok şaşırmıştım duyunca.
614408eoa antikoalababy kafana göre mama degisilmez ki bende aynı seyi yaptm zamanında kabız oldu bir sürü ugrastm doktor cok güzl uyardı bni valla bidaha tövbe degismem tavsiye de etmem
antikoalababy 614408eoa eczacı arkadaşım tam tersini söylüyor. Piyasadaki bütün mamalar aynı en ucuzu hangisiyse onu kullan diye ısrarla ikaz ediyor .
LadyMarmalade antikoalababy neden değiştiriyorsunuz gaz vs yaptı sma? Bir kaç gün deneyin içmezse başka mama deneyin. Biz aptamilden bebelac golda geçtiğimizde içmemişti hiç sevmedi geri dönmüştüm aptamile bende. Bazı bebekler her mamayı kabul etmeyebiliyor demekki😓
antikoalababy LadyMarmalade aslında bebelac daha sorunsuz gaz vs problem yapmadığını duymuştum o yüzden değiştirdim . Ama tekrardan sanırım bitene kadar geceleri bebelac veririm bitirmek için sonra sma devam ederim
LadyMarmalade antikoalababy evet bebelaca bende o yüzden geçmek istemiştim ama içmedi. Geceleri veriyorsanız içiyorsa alışır belki