1milyonbaloncuk Mervemm 19 aylık kızım macun kullanmıyoruz sadece diş firçası ve suyla sabah kahvaltıdan sonra akşam yatmadan önce günde 2 defa fırçalıyoruz bazen 3 4 oluyor aklına geliyor gün içinde gösterip fırçalamak istiyor
GunesliHayat Mervemm kızım ilk dişini çıkarttığı günden beri dişlerini fırçalıyorum. Rocs fırça ve rocs ıhlamurlu macunla.ilk başta macunsuz fırçalıyordum 1 yaştan sonra macuna geçtim.şuan 15,5 aylık.
Flamingom Mervemm 18 aylık jack n jill fırça ve macunu florürsüz beyaz olan aromasız akşam yatmadan fırçalıyoruz.
Mervemm Umiko şu parmak fırçalardan denediniz mi bu bahsettiğinizden ve parmak fırçadan ikisimden almayı düşünüyorum
1milyonbaloncuk Mervemm Daha erken bana göre canım evet temiz içerikli olanlar var ama 2 yaşından sonra kullanmayı düşünüyorum
tuval Rocs fırça ve macunu kullanıyorum 16 aylık sabah uyanınca birde akşam uyumadan önce fırçalıyoruz
Flamingom Mervemm evet beyaz saplı olan ilk onla başladık bir yasında elinden bırakmak istemiyor. İlk biraz o yapıyor sonra ben yapıyorum tutması rahat hafif. Macun da florürsüz zararsız. Doğal temiz içerik. Aromalı almadım yemeğe çalışmasın diye