Egeminannesi Ballilokmamelmaliturtam merhaba sizdeki her yöne olan modelınden mı acaba öyleyse alabılırm
Ballilokmamelmaliturtam Egeminannesi Bebeğin başını rüzgardan ışından korusun diye şapkası da var kangurulu ile beraber beyaz kısım
Ballilokmamelmaliturtam Egeminannesi Onde yanda ve sirtta tasiyabilirsiniz ama bebeginizin yuzu size dönük sekilde kullanabilirsiniz
Ballilokmamelmaliturtam sevgiduruu Ben 180 TL ye almıştım Hiç kullanamadık ameliyat oldu falan derken 140 tl ye verebilirim
Ballilokmamelmaliturtam sevgiduruu Estağfirullah Solomobaby ler 200 TL falan şimdi aklınıza birşey gelmesin. Ama bütçeniz yoksa siz ne kadar düşünüyorsanız bakalım verebilirim ona göre aklınızdaki fiyat nedir ?
Tosbikgiller19 sevgiduruu Bende var 70 tlye bırakırım.. fermuarlı yer İstanbul pendik. resminide atarm
3children1mom sevgiduruu Cıvıl de indirim vardı canım 60 tl Ye kanguru var Ama bu solomombaby civildeki gibi olmaz yani onuda söyleyim
AlyaMeyra Elzanesr ben satıyorum Kraft cheese siyah renk. E bebekten almıştım birkaç ay önce bebeğim oturmak istemedi hiç kullanılmadı yepyeni duruyor. Sakaryadayım ama kargoyu karşılarım
AlyaMeyra sevgiduruu Google’dan bakabilirsiniz resim ve özelliğine ben kullanmadığım için kaldırdım çünkü. 100tl