Meryemdeveci Aras61 7,5 aylik oğlum var daha koymadım koymagıda düşünmüyorum doktorumuz hiç önermiyorum
Ferhunde Aras61 6.ayında koydum çok sevdi bacak kaslarını geliştirdi çok şükür bacak kaslarının gelişimine yardımcı oldu yani brn baby hope yürüteç kullanıyorum bazen sevinip hopluyor arka yastağı çok güzel başına zarar vermiyor yani
Deletedmom324 Aras61 sizin erken keza biz de aynıyiz sizle. Doktora sordum 7 dedi ama 6 da baslarım gibi. Ya da göze alamam gibi. 😂 ama henuz erken
ozdef Aras61 aslında 5 aylıkken koyani da gördüm ama ne kadar koyuyo olsak da aslında çok sağlıklı bişey değil. Çocuğa çok katkısı yok bence riske atma bacak ve kalça sıkıntısı yaşama sonra. 6,5 ayliktna sonra falan ufak ufak başlarsın. Insan bazen nasıl oyalicani bilmiyo çocuğu biseylere atası geliyo yurutec de çok kurtarıcı kendi takiliyo orda ama bence sen biraz daha bekle 💖
Sevde123 6.ayda aktif şekilde kullanmaya başladık smdi bıcır bıcır tutamıyoruz 😇 7. Ayına bir gün var😇
Aras61 Deletedmom324 şuan aynı kafayı yaşıyoruz bir yandan artık binsin diyorum bir yandan kıyamıyorum annelik bu olsa gerek
Deletedmom324 Aras61 ☺️ Hiç istemiyorum aslında cok zararlıymıs. Gunde 10 dakıka koyacagım kafasındayım. Bir de onu oyle gormek istiyorum. Kafadan dumanlar cıkacak yakında 😂😂