annesininaslani Kızlar daha ne yapabilirim 1 buçuk yaşında oğlum var çokkkkkk huzursuz gece uyumuyor dişleri kulakları rahat vermiyor tetagil aldık işe yaramıyor aylardır uykusuzum ve sabah kalkıp işe gitmek zorundayım.😭
EgeveAlyaninannesi annesininaslani dentinoks kullandiniz mi? Biz cok memnunuz 17 aylik kizim bu aralar cok huysuz ust azı disleri cikariyor bu jeli kullanarak biraz hafifletiyoruz
Belinayyy annesininaslani tedagil biraz daha doğal oldugu icin cok etkili degil ben azı dişlerde çok zorda kalınca calpol veriyordum doktorumuz dolven önerdi ama oglum tadını sevmedi. Eğer ilaçlara aşırı tepkili değilseniz çok zorlandiginizda şurup vermenizi tavsiye ederim kulağa vurunca ağrı çok zor çünkü
tostosum annesininaslani azılarda faydası olur mu bilmiyorum ama bı deneyin isterseniz. 1 küçük soğanı rendele yin içine 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve 4-5 karanfil koyun 1 gün bekletin. Damaklarına sürün. İnşallah rahatlatır
annesininaslani Mommysharkdoodoodoodoo baktım çok pahalı ya şuan o parayı verebilecek maddi gücüm yok maalesef
Mommysharkdoodoodoodoo annesininaslani var mı Almanya’da falan bir akrabanız tanıdığınız orda 5 Euro gibi bir fiyatı var isteseniz gönderseler
EgeveAlyaninannesi annesininaslani evet guvenilebilir bir jel doktorumuzun tavsiyesi ile aldik rahatladik kuzum
annesininaslani EgeveAlyaninannesi teşekkür ederim fiyat olarakta iyiymiş canım geçenlerde tetagile 50 TL verdik
EgeveAlyaninannesi annesininaslani rica ederim malesef tetagil de kullandik evde seri halinde farkli farkli biz bunda cozum bulduk
annesininaslani Belinayyy çok haklısınız ama bende ilaca alışacak diye korkuyorum çünkü hergün çok zorlu geçiyor
Esmanur16 annesininaslani temiz canım doktorumuz önerdi daha öncede gaz için Nurse Harveys colex kullandık çok memnun kaldık