OyaGny Merhaba kızlar bebeğimin dilinde bir gündür beyaz küçük küçük süt parçacıkları gibi bişey var pamukçuk dedikleri bu mu ve eğer buysa nasıl geçirebilirim lütfen yardımcı olur musunuz 🙏
Balkupum2505 OyaGny karbonatli suyla silin. Cay bardagina 1 kasik karbonat atip karistirin temiz bi bezle ben tülbentle yapmistim günde 2 kez fazla sürmedrn gecmisti. Cok gecmis olsun
antikoalababy OyaGny evet pamukcuk🌸🥰 mukostatin kullanın tamamen geçmiyor zaten ama bayağı azaltıyor . Sonrası da zamanla inşallah
Fatmacicek Biz şuan mukostatin kullanıyoruz covidden dolayı ağzı tamamen iç yanak hep pamukçuk oldu . Bizi mukostatin kurtardı . Az var daha ama kullandıkça azalıyor . Tavsiye ederim
ipekk05 Fatmacicek merhaba yanak içindeki beyazlıklarda gittimi bizde mikostatin kullanıyoruz dil üzerindekiler geçti ama yanak içleri bi türlü geçmiyo
Asel_k_11 Doktora götür canım damla versin bizimde olmuştu karbonatlı su filan dediler bide geçer dediler geçmedi sonra mamayı bıraktı kızım doktora götürdüm pamukçuktan dedi sakın karbonatlı su yapma üstündeki tabakayı alır sadece dedi damla verdi