Ezgibozkurtkocak1 15 aylık oğlum var ve gece sureklı uyanıyor bunun ıcın kullanmalı mıyım yoksa baska tabsıyenız var mı ve kullanıp memnun kalan var mı
Ogullarinaasikanne Ezgibozkurtkocak1 doktorumuz nurse harveys colex şurup onermisti canım. Bizimde surekli uyanirdi gece yatmadan veriyorum daha iyi uyuyor. İyi geceler cayini ogluma kullanmistim milupanin gram fayda etmedi bizde
Tuba Ezgibozkurtkocak1 kullandım faydasını görmedim🤷🏼♀️ bir arkadaşım da kullanıyor çocuklarına ve çok faydasını gördüğünü söylemişti
Ezgibozkurtkocak1 Ogullarinaasikanne gaz sıkıntımız yok çok şükür. 15 aylık çok sık uyanıyor sadece ya meme ya su keyfıye
Ogullarinaasikanne Ezgibozkurtkocak1 evet canım gaz giderici olan o. Ufakkende kullanmıştım doktorumuz tekrar bitkiswl rahatlatır uyutur diye verdi..iceriginde 6 kez 5 ml yaziyor bende gece yatmadan 1 kez veriyorum sadece
Ezgibozkurtkocak1 Ogullarinaasikanne bızım ki de 15 aylı. Doktor bunu uyku ıcın mı verdı sıze. Resmını ayar mıısnjz
Ogullarinaasikanne Ezgibozkurtkocak1 canim lanet olasi resim yukleme isini hiç beceremiyorum google a nurse harveys colex surup yazarsaniz gorsellerdeki ilk resim 😇 evet uyku icin verdi tatlım
sherlock_mom Ogullarinaasikanne Doğal mi acaba bizimde gece uykularimizda sorun var benimle yatmayınca sık uyaniyo kaç yaşından sonra kullanılıyor
Ogullarinaasikanne sherlock_mom bitkisel tatlim ben ogluma 20 gunlukken basladim.kullanmaya 2 aylik olana kadar kullanmistim gaz icin. Sonrasinda biraktim duzene girince. Simdide uyku icin verdi yine doktorumuz
sherlock_mom Ogullarinaasikanne ya şuan bı ilaç kullanıyor uyku yapio oda, iki hafta sonra kontrolümüz var soyliyim inşallah yazar bizede. Sigorta karşılıyor mu