Ceyfer 10 gun once askili siyah m beden yamuna korse aldim biraz hizli davranmisim almakta 3 kullanimda inceldim suan kullanamiyorum isteyen olursa iletisime gecebilir.
NurR Ceyfer nasıl hızlı davranmışsınız bana da söyleyin de bende öyle yapıyım :) bugün aldım bir saat duramadım çıkardım nasıl alışıcam bilmiyorum 😏
SdCkmk Ceyfer merhaba 🙋🏻♀️ Bende almayı düşünüyorum askılı premium modelinden. Eğer kızlar almazsa bende talip olabilirim 🌚 Nerede oturuyorsunuz acaba?
Ceyfer NurR ben 8-9 saat durdum canim 3 gunde 5 cm inceldim. Sende dayan ve tak birde dogum yapali 20 gun olmustu aldim taktim sanirim erken davrandim simdi olmuyo 😄
Firuze NurR bende senin gibiyim her gün kafama koyuyorum takıcam diye ama sıkılıyorum içinde rahat hareket edemiyorum emziremiyorum bebeğimi oturuyorum oturulmuyor göğüslerimi yukarı doğru kaldırıyor hiç rahat edemiyorum
NurR Ceyfer aa evet çok yeniyken başlamışsın ama iyi de olmuş göbeğin gitmesi falan daha kolay olmuştur ben Doğum yapalı 8 ay olcak biraz zor bir süreç bekliyor beni :)
Ceyfer NurR yine var yok degil yani eski kilomda degilim :) 8 kilom kaldi :) sizde gun icerisinde durmaya calisin ne kadar cok durursaniz okadar iyi 😊
gokcetugce Ceyfer tamam satamazsan o fiyata verirsen yaz bana kardeş alırım ( cunkuyasamakguzel ) İnstagram