Alvin0 kızlar son zamanlarda alışveriş yapan varmı 4 gün oldu siparişim halen kargoya verilmedi ilk defa sipariş verdim hep böyle geçmi geliyor
veralinna2 Alvin0 yoğunluk var 1 haftaya ulaşır uygulamasındada 6 iş günü içinde kargoda diyordu canım
BeyzaLivaLeyla Alvin0 canım şuan şubat kampanyası olduğu için olabilir sanırım bende 1 hafta önce verdim dün elime ulaştı kargom
Woody Alvin0 gelince de ürünleri kontrol edin. Eksik, yanlış çok oluyor. Son 2 siparişimin birinde hatalı ürün, diğerinde hep hatalı ürün hem eksik ürün var
ilosasel2010 Alvin0 o kadarini bilmiyorum bende 1 defa sipariş verdm kargo yolu bekleye bekleye bi hal oldum😂
Gokcelgin Alvin0 yoğunluk yüzünden olabilir indirim ayı bu ay ondandır gelir ama bazen günü birlik kargoya veriyorlar bazen ups bazen ptt ptt geç getiriyor ups ve birgündekargo var o hemen getiriyor gelir ama dedigim gibi yoğunluktan
balyanakannesi2 Alvin0 mümkünse e bebek internet sitesinden alışveriş yapmayın zira ptt kargo hem geç hemde kırık dökük getiriyor
Kizimmmmm Alvin0 pazartesi sipariş verdim bugün geldi. 1 Şubat’ta sipariş verdim 3 Şubat’ta geldi diğeri de.
MAmother @Alvin0 benim hep bir gün sonra gelirdi gece 4′de bile sipariş versem. Ama 4 5 gün önce verdiğim daha bugün geldi o da bi kısmı bi kısmı daha gelmedi. Şubat indiriminden sanırım yoğunluk çok fazla.
Alvin0 ilosasel2010 ya hiç sorma en nefret ettiğim şey kargo beklemek kargocu beklemek ama işte mecbur veriyorum geçenlerde trendyoldan verdim bir günde 3 4 kere kargo geldi ayrı ayrı trendyoluda sevmedim.bu yüzden 😃
ilosasel2010 Alvin0 evet onun en kotu ozelligi o farkli farkli firma oldugu icin hepsi tek tek geliyo😂