Ervamomm Kızlar ben sezeryan doğum yaptım doğumdan sonra eski halime dönmüştüm. Sonradan bir kilo almaya başladım durduramadım boğazımı resmen doymuyorum. Aranızda şunu yaptım iştahım kesildi diyen var mı artık çok rahatsız olmaya başladım :(
Zekimurendebizigorecekmi Ervamomm Sabahları sirkeli su 🥴 Birde ben sabah kahvaltı da yumurta ve havuç tüketince daha az yiyorum ve gün içerinde daha az tatlı çekiyot canım .. birde sade Türk kahvesi
bustek Ervamomm emziriyorsan iştahının açık olması çok normal 😬 hayatımda oğlum altı aylık olana kadar en çok yediğim dönemidir istemsiz acıkıyordum ya ve inanılmaz susama isteği böyle bir susuzluk yok 😂
Ervamomm Zekimurendebizigorecekmi sirkeli su duymuştum ama içebilirmiyim acaba :( denemekte fayda var
Ervamomm bustek evetttt emziriyorum ve kendimi durduramıyorum rahatsız oluyorum artık kilomdan ama 5 dk falan sürüyor sonra kendimi sufle yaparken buluyorum 😅😭😭
Zekimurendebizigorecekmi Ervamomm Ya ben biraz zorlanıyorum ama içiliyor ya bir şekilde .. ama sirkeyi en hafifinden seçin derim 😬
bustek Ervamomm ben 14 aylık olunca oruç tuttum bir ay o zaman kilo verdim hem emzirip hem yemeyince 😬 iştah kesici bir öneri de bulunamayacam ama 😣