Eymenbebeks https://resimlink.com/ZbXoLIH Bebeğim 5 aylık bugün kakasında BÖyle haşhaş tanesi gibi siyah noktalar gördüm . Çok endişeleniyorum sebebi ne olabilir ? Resim icin de özür dilerim kusura bakmayın .
Mom25 Eymenbebeks muz verdıysenız ondan olabılır bende kızıma muz verdıydım aynısı oldu daha vermedım 1hafta oldu bakalım tekar denıyecegim
Deletedmom62626 Eymenbebeks mukusta var kaka da muz desem değil muzda daha ipliksi oluyor deniz kumunu andiriyor
Eymenbebeks Mom28 evet muz verdim . Bir kaç defa yine vermiştim bi sıkıntı olmamıştı . Vermeye devam etsem bi problem olur mu !
Eymenbebeks Oylesine_biri evet muz verdim . Bir kaç defa yine vermiştim bi sıkıntı olmamıştı . Vermeye devam etsem bi problem olur mu !
Deletedmom62626 Eymenbebeks 2 defa böyle olmuştuk biz 1. Kivi vermiştim mahfildu çocuk 2. Denize gitmiştik kum yemişti yaramaz onun haricinde bu durumla karşılaşmadım
Eymenbebeks Mom25 evet muz verdim . Bir kaç defa yine vermiştim bi sıkıntı olmamıştı . Vermeye devam etsem bi problem olur mu !
Bebek0707 Ben de muz verince böyle oluyor.Ama vermeye devam ediyorum.Bırakmalıyım ki.Herkeste oluyordur diye düşünmüştüm
Oylesine_biri Eymenbebeks verin hiç bişeycik olmaz çok aşırı yerse belki minnak kabızlık yapar onun dışındaki zararı olmaz
Mom25 Eymenbebeks normal bışey muz yıyınce olur bıraz ara verın istersenız ben 1 hafta vermedım yarın tekrar deneyeceğim
Almirayildiz Eymenbebeks korkma cnm bizim kız da dün muz vermiştim böyle yaptı kif oranı yüksek oldugundan dolayıymıs