Glcn_krm Oğlum 25 kuruş yuttu hastanede rötgen cekindi para inmiş aşşağı doğal yolla atmasını beklicez dedi doktor başına gelen varmı ne yedirmem lazım nasıl olcak bilen varsa yazsın lütfen
SnapeSeverus Glcn_krm ahh ahh en korktuğum şeylerdir bir cisim yutması ve yüksek bir yerden düşmesi. Allah sağlık versin hepsine.. size de geçmiş olsun bilgim yok üstte kalsın diye yazdım
Funda88 Glcn_krm Benim kardesim kucukken yutmustu kakasindan cikti genel olarak cikiyor doktor her yaptiginda inceleyin demisti 2 3 surmustu cikmasi
Aygulyaman Patates haşlaması önermişlerdi bize benzer olayda bide ıspanak yemeği yediği zaman genel olarak bagırsakları iyi çalışır ıspanak yedirmiştim ben öneririm sizede
Annebal Glcn_krm canim bagirsaklarini calistircak seler yedir… kayisi suyu ispanak vs… ay cok uzuldum ya inan iste ne kadar dikkat etsekte bole seler yasaniyor allahim korusun bende cok korkuyorum bole selerden
Humi Glcn_krm zeytinyagi ama gercek soguk sikim bulabilirseniu iyi gelir canim icirin. Cok gecmis olsun
iki_erkekannesi31 Glcn_krm patates ishal insanlara önerilir diye biliyorum. İshali dursun diye. hatta şimdi netten baktım doğru biliyorum. Patates yerine kayısı suyu veya püresi armut vs yedirin bol bol su içsin. Geçmiş olsun
Tospagam Glcn_krm beeeennnnn ✋sıvı şeyler tukettir bol su kayısı yesin çorba içsin sürekli çok şükür bizim ertesi gün çıktı gömü arar gibi aradım bezin içinde 🤮
Glcn_krm Tospagam ne kadar yutmuştu sizin bebeğiniz 25 kuruşmuydu cıkarabildimiydi 10 kuruş falan olsayfı rahat cıkarırdı belki 25 kuruş biraz büyükya hani
Tospagam Glcn_krm 25 kurustu biz çıkana kadar ne kadar yuttugunu bilmiyorduk çıkar inşallah çok geçmiş olsun