AlminaDuru Kızım 5ay 4günlük yaklaşık 1aydır yatırdığımda kafasını kaldırmaya çalışıyor, bayada kaldırıyor. Hatta öyle birşeyki bazen uyurken gözü kapalı şekilde kaldırmaya çalışıyor. Ve hiç yatmak istemiyor. Yanına oyuncak koyuyorum dönüp alsın diye çok çabuk sıkılıyor yatarken oyunlar yapıyorum ama yok hep ayakta durmak istiyor bu durumda olan var mı? Başka nasıl bi yöntem bulmalıyım 🙄
Deletedmom324 AlminaDuru evet sevmiyor. Atak haftalarindalar. Guncelleme yukleniyor :) Mesela oyuncak yerine etiketi dikkatini cekmeye basliyor. Ve surekli ayakta olsun herseyi goreyim kafasinda. Oyun halisinda 5-6 dakika belki.
DefneRana3881 AlminaDuru benimkide öyle ayakta durmak yada oturmak istiyor yatmasn yeterki öyle olunca bende kaldırıp oturtuyorum az az çok mutlu oluyor yatması gerektiğinde çok sevdiği oyuncakları var onları veriyorum eline 4 aylık
Minikprenss AlminaDuru Resmen bizi anlatmışsın uykuya dalarken zorla kafayı kaldırmaya çalışıyor uykudan uyandı mı direk kafa kalkıyor nasıl başedicem bende bilmiyorum 🤦🏼♀️5 aylık olduğumuzdan beri uyku diye birşey kalmadı
AlminaDuru tuzvelimon Var canım onada koyuyorum kafasını kaldırıp tamamen oyuncakları almak istiyor alamayınca da basıyor yaygarayı 🤭 Çözemiyorum kızımı 😆
Rumeysaaa Ama bir yandan haklılar uyurken genelde yatıyorlar zaten aynı pozisyonda birazda ayakta durmayı istemeleri normal degil mi :)
AlminaDuru Rumeysaaa Tabi ki normal bende hep yatmasından yana degilim ama ne bileyim biraz tavana baksın kendince sesler çıkarıp oyalansın istiyorum. Yani hep ayakta tutunca da yapcak bişey bulamıyorum bakışıyorz öylece 😁
nesee Rumeysaaa gayet normal ama bu sefer hicbir şey yapamıyorsun isler kalıyor yemek su bu lavaboya bile gidemiyorsun
tuzvelimon AlminaDuru ahahahah aynı sorun bizde de var oyuncak barını yerinden sökecek diye korkuyorum o kadar çok yamultuyor ki 😅😅
AlminaDuru DefneRana3881 Oturmaktan da sıkılıyor, bebeyatmaz almıştm onda hiç durmuyor zaten. Ne yapcagımı şaşırdım
KeriminAnnesi Bizde bugün tam 5 aylik olduk.bu ay 300 gr almış sadece moralim bozuldu sadece anne sutu aliyo hep kucak istiyo çok hareketlendi herşeye mızmız
AlminaDuru KeriminAnnesi Aynen dediğiniz gibi kucakda olmayınca hep mızmız. Hatta bazen kucakta bile mızmız. Galiba 5. Ay sendromu 🤭 Napalım sağlıkları yerinde olsun da 🤷♀️😊
KeriminAnnesi AlminaDuru her ay bi sendrom yasiyoz bu ne yaa 🙄🤨benim bildiğim 2 yas sendromu zor olurdu biz daha aylarda yasiyosak oooooo..... 2 yaşi düşünmek istemiyorum
Rumeysakarakus KeriminAnnesi süt alerjisi var 35 haftada doğdu 3260 11 gün yoğun bakım sonrası 3 kilo çıktı 5 ay 15 günlük bugün 7500 6.5 cm cıktı
AlminaDuru Minikprenss Ya kıyamam çok tatlı oluyorlar ama gerçekten çok zorlar 🙄 Yalnız olmadığıma sevindim 😆