Miraaayadeee Varmı benim gibi bebesi tüylü bıyıklı olan nasi çözüm buldunuz varsa bi çözüm bulan soylerse duacisi olurum😀
Sarikuzumalp Miraaayadeee Ne gibi bir çözüm bekliyorsun ki zamanla dökülür zaten öyle kalmaz canım 😃 traş edecek halin yok ya 😃
hankardeslerr Miraaayadeee Erkekse pek göze çarpmıyo 🐥🐥 Delikanlı genç olmuş diyolar 😊😊 bıyıklara 🥰 Olsun babamız erkek kuaförü kestiririz 🧚♂️🧚♂️
Deletedmom62626 Miraaayadeee neden canım benim minnosun sırtında var 2.5 yaşında kıllı bir herif oldu başımıza 😂
Miraaayadeee Deletedmom62626 ya sırtı olsa tamamda canım bu bıyıklar nolcak çeke çeke bıyıklı halasına çekmiş benim kiz😀
Ayaf Miraaayadeee benimde kizim tuylu😂😂minik biyiklari var.ara ara kiz sen erkekmissin gibime geliyor diyorum kendi kendimee🤣🤣yani o kadar fazla degil ama var iste.napalim boyle sevecegiz minnos erkek fatmalarimizi😁❤️
Miraaayadeee Ayaf bende aynı gözüm hep orda pskolojim bozuldu artik😀 3 aylık daha dökülür diyo annem falan ama hiç dokulcege benzemiyo maşallah 😀
Deletedmom62626 Miraaayadeee ay bırak kızı canım benim bıyıklı olsun ne olacak sanki kimse birşey demez çocuk o daha
Ayaf Miraaayadeee kuzummm minicikk simdi annesi😃benimde hep gozum ordaydi dogdugundan beri…su an dokuldu ama ilk aylarda oldugu gibi degil.azalmis durumda.ancak var yani😂😂😂 dokulecek canimm merak etme..tamam helsi gitmeyecek amaaa baya bi dokulecek.