Hayırlı akşamlar kizlar…
Oğlum tam 33 aylık konuşma sorunu yaşıyoruz her dediğimizi tekrar ediyo tüm kelimeleri dilinin döndüğünce söylüyor ama bunları sonradan kendisi kullanmiyor yani çok nadir sanki beynine kaydediyor ama kullanma gereksinimi duymuyor gibi. Uzman bı psikologa götürdük herşeyi normal çok şükür tek sıkıntı kelimeleri kullanmıyor. Kreş önerdi bize günde 1-2 saat bile faydalı olur dedi ama asıl sorun şu ki yaşadığım yerde yaşa uygun tek bı kreş var. Kurum olarak ve eğitimcileri olarak kimse önermedi burayı. Bizim asıl amacımız yaşıtlarıyla zaman geçirmesi konuşmayı düzeltmesi çünkü geri kalan herşeyi evde bende yapıyorum. Ama eğer kreşe verirsem daha beter yapmaktan da korkuyorum. Eee tabi bide pandemi var oda düşündürüyor. Ama doktorun söylediği ben evde tüm zamanımi ona ayirsam da bı yaşıtları kadar etkili olamazmisim. Arkadaş grubumuzda yaşıtları var ama ne kadar görüşebilirim ki onlarla haftada taş çatlasa iki gün. Velhasıl kelam tikandik ne yapacağımızı bilmiyoruz. Dizinde fikirlerini almak istedim.