tospikannesii İyi akşamlar herkese, oğlum kabız oldu sanırım, baya huzursuz, bugün 5 gün oldu, ne kadar daha beklemeliyim? Birde neler yapabilirim rahatlaması için? 6 ay 21 günlük
0101adana tospikannesii kayısı kaynat canım içindeki suyunu dökme püre yap o sudan ekle sulu olsun azda zeytin yağı kat ver inşallah geçer
Sara1709 tospikannesii benim kizimda 5 aylık 4 gün yapmamıştı doktorumuza yazdık oda acile götürün lavma yapsınlar dedi götürdük yaptılar 15 dk içinde yaptı ama ne yapmaaaaa baya doldurdu ama sonra rahatladı eğer 5gün olduyda götürün acile lavma için. Benim kizim bi kere kabız oldu sizin sürekli oluyosa doktorunuza sorun.
tospikannesii 0101adana şimdi kayısı püre yaptım dediğin gibi, zeytinyağı, birazda armut koydum içine, yedirdim 2 3 kaşık, inşallah rahatlatır
tospikannesii Sara1709 ilk kez oldu, kayısı püresi yaptım şimdi, pek lavma taraftarı değilim 😟 bakayım rahatlamazsa en son çare o
tospikannesii Sara1709 öyle yapıcam artık, başta hiç sorun olmadı, hep zeytinyağ koyuyorum az az, anlamadım ne yaptı kabız 🤷🏻♀️
Kahvedelisi tospikannesii aslında doktorunuzla görüşüp eczaneden onun önerdiği ilacı alıp sizde evde yapabilirsiniz, benim yeğenimde vardı kabızlık sorunu devamlı lavma yapılıyordu doktor getirmeyin evde yapın demişti