Sumeyya22 Merhaba kızlar trendyoldan 25 tl kazanmıstım bugunde son gunmus sızce 10 aylık bebeğe okyanus yolculuğu hareketlı kıtap erken mı olur benım oglum bıraz yıyıcı ama kıtapta cok hosuma gıttı sızın oyuncak onerınız var mı… Eğitici olmasını ıstıyorum ve bu kıtabı alırsam uzagına koyup hareket etmesınıde ıstıyorum ama kararsızım trendyolda 39 tl gordum en uygunu
BaharBebek34 Sumeyya22 hiç erken olmaz, gönül rahatlığıyla alın. Kızıma 8 aylıkken almıştım, şimdi dokuz buçuk aylık en sevdiği kitap hareketli kitabı. Her hareketini hemen öğrendi, severek hareket ettiriyor☺️ Sizin bebişiniz de eminim çok sevecek🙏🍀
Sumeyya22 İnşallah cnm siparıs verdım bakalım birde manyetik alfabede sıparıs verdım magnetlerle oynamayı cok sevıyor magnetlerımı kaybettı kırdı 🤣🤣bu ıyı gelır dıye dusunuyorum ya bısey alırken acaba kıyafet mı alsam yoksa oyuncak mı kararsız klıyorum ama hep egıtocı oyuncaklara gıdıyorum 🤣veya kendıme kıtap mı dovmeden bagırmadan buyutmek dıye bır kıtap vardı da sıparıs vermedim şuan fovarı bı kıtap almıstım onu okumaya vaktım olursa okuyacagım 🤣