Ozgealpm Merhaba. Bebeğim 4 günlük. 3,5 saat emdi bugün bazen dalıyor bazen gözü açık şekilde. Çekip dinleniyor tekrar başlıyor. Saat olarak çok mu? Doymadığı için bu kadar emiyorsa çenesi yorulmuyor mu? Kıyamıyorum hiç
Synmannesi Ozgealpm ben yarım saatte bir emzirirdim sarılık riski yoktu ama aç kalmasın çok yararlı anne sütü diye bol bol emzir
Duygusm Ozgealpm Çok normal annesi, o senin kokunla, temasınla ve emerek huzur buluyor. Sadece doyma meselesi değil emmek. Benim kızım da saatlerce emerdi ☺️
Hypatia1 Ozgealpm merak ettiğim siz nasıl dayanıyorsunuz ? Yani oturma pozisyonunda o kadar tasıdınız mı ? Yoksa yatarak falan mı emdi ?
Ozgealpm Synmannesi 3 saat uyuyor zorla kaldırıp emziriyorum. Kaşıyarak ya da altını açarak yarı uyanık emziriyorum
Ozgealpm 6 da başladı 9 buçuğa kadar emdi. 5 kez çekip 5 saniye dinleniyor o şekilde devam etti. Mama mı versem diyorum çenesine yazık doymuyorda ondan mı saatlerce kendine eziyet ediyor acaba
fernweh Ozgealpm sakın öyle yapma cenesine yazık değil güçlensin işte ne güzel benimki 25 günlük daha yeni emmeye başladı benimkinin cenesi gücsüzdü emmeyi bilmiyordu şanslısın bence
serebro Henüz çok çok küçük sadece süt değil kokunla nefesinde rahatlıyor çok normal bol bol emsin yavru uyudugundan emin olunca serçe parmagimla memeden çıkartıp yatırıyordum bazen ben
Ozgealpm Hypatia1 sırtımı yastığa dayadım. Emzirme minderinin üzerinde. Sezaryen oldum dikiş yerim ağrıdı onun dışında sorun olmadı. Ha bide çok mayıştım ben de. Günde 3 saat uyuyorum en fazla
_aycaccelik Ozgealpm benimde 7 günlük canım sarılık atlattık doktora ben de sürekli emiyor 2.5 saate yakın dedim sağlıklı bi emme olsaydı 25-30 dakika da sonlanırdı sütün yetersiz geliyor dedi bana bol su içmemi önerdi bide sarılığı çok ilerlemeden atlatması için mama+süt yapıyoruz
Hypatia1 Ozgealpm kıyamam aynı bende o durumdayım ama biraz fazla emince belim ağrıyor hemen alısıcaz inş .
_aycaccelik Ozgealpm 3 saatte bir 30cc mama yarım saatte bir ya da 1 saatte bir emme olarak gidiyor şu an
iki_prens_annesi_ Ozgealpm oy masallah bebisinize kokunuzu alip huzur ve guven hissediyo daha minicik karninizdan ciktigi icin dunyayi bilmiyo ve korkuyo kalp sesiniz kokunuz ona guven veriyo hem karnini hem ruhunu doyuruyo
iki_prens_annesi_ Ozgealpm daim olsun huzurunuz bir omur sağlıkla buyutun inşallah sütünüz bol olsun 🌸🙏