dunyaninenguzelkokusu Bebeğim benimle aynı yemekleri mesela meyve suyu , börek , helva, az baharatlı sucuk , kışlık kurutmalıklar , menemen, turşu vs…. Yiyebilecek mi birde neler yenmemeli kesinlikle 1 yaştan sonra 🤗
ma9419 dunyaninenguzelkokusu 1 yaşından sonra mantar ve patlıcan 2 yaşına kadar yasak. Diğer söyledikleriniz tercihinize kalmış ama sucuk,salam,sosis hepten zararlı zaten normaldede yaşıyla bi alakası yok
File351047 dunyaninenguzelkokusu doktor bana bakla, patlıcan ve işlenmiş verme dedi şekerli ürünleri de ben fazla vermiyorum
Mommysharkdoodoodoodoo Bence çok tuzlu çok baharatlı çok şekerli yada karbonhidratlı yiyecekler verilmemeli. Oğlum 21 aylık yakında 22 olacak henüz hiç turşu yedirmedim gerek de yok mesela kek yedirebilirsiniz börek yedirebilirsiniz ama tek başına bir öğün olmasın bu alternatif olabilir. Hazır hiç vermeseniz çok güzel olur meyve sularını kendiniz sıkın hazır hiç vermeyin görseniz nasıl meyveler olduğunu zaten tiksinip kendiniz bile içmezsiniz.
dunyaninenguzelkokusu Mommysharkdoodoodoodoo çok teşekkür ederim canım yazdıklarım bir anda aklıma gelenlerdi çoğunu vermem ama bilgim olsun diye yazdım yine de 🤭🤭
Mommysharkdoodoodoodoo Bakla vermeyin mesela patlıcan vermeyin. Bakla 2 hatta bazı doktorlara göre 3 yaşa kadar verilmez çünkü zehirliyor. Patlıcan da 2 yaşa kadar çünkü nikotin değeri çok yüksek. Dip balıkları da 2 yaşa kadar beklenmeli. Yüzey balıkları verebilirsiniz
dunyaninenguzelkokusu ma9419 anlık aklıma gelenleri yazdım canım yoksa çoğunu bende önermiyorum olur ya benden gizli falan veren olur ailemden bilgim olsun istedim çok teşekkür ederim 🙏🙂
Mommysharkdoodoodoodoo dunyaninenguzelkokusu tabi insan istiyor ki her şeyin tadına baksın ama çok baharatlı ve asitli şeyler pişik yapar fazla baharat büyük insanda bile ülsere ve hatta bağsura sebep olabiliyor. Ben hala oğluma özel yapıyorum kendi yemeğimi vereceksem tuzsuz baharatsız yapıp ona ayırıp öyle ekliyorum. Ama mesela oğlum yufka çok sever yemekten sonra biraz veriyorum yesin diye ☺️