Newmothers E bebek’in bezini kullanıyorum çok memnundum aslında ama artık artık beybimin poposuna yaramıyor sanırım kizariklik vardı kremini sürdüm kapattım altını 1 buçuk saat sonra falan baktığımda resmen kanayacak kadar pişmiş. Size de oldu mu bayanlar? Bez önerir misiniz?!
MerveToprakk Newmothers Migrosun bezi miniesi kullanıyorum yumuşacık. Çoğu bezi denedim hiçbiri pişik vs yapmadı. Pişik yara o tarz sorunların bezden olduğunu düşünmüyorum. Bebegin bezini sık değiştirmeme, bezi sıkı bağlama, poposu ıslak bırakma gibi şeylerin sorun yapabileceğini düşünüyorum.
KUMSAL2020 Newmothers Valla canm ilk prima premıum care aldım memnundum aslında fiyatından dolayı sleppy natural aldım güzel pişik yapmadı ama kalıbı çok küçük o da kakayı sızdırıyo şimdi bende e bebeği çok önerdiler diye onu aldım ama siz öle yazınca bi kararsız kaldım 🤣
BugraCan27 Newmothers arkadaş tavsiyesi ile A101 in bezini kullandım çok memnun kaldım hemen hemen her bezi denedim
Mom34743 Newmothers e bebeğin bezi diğer markalara göre geniş sanırım doğru mu.. Molfix 5 kullanıyordum baby me 5 aldım lastikler bosbol oldu.
EfuLiM5 Ben her markayı kullandım. Çoğu pişik yaptı, bazısı da cisi kakayi dışarı çıkarıyor du . En son bir arkadaş tavsiyesi ile Bim in bezini kullanmaya başladım . Kesinlikle mükemmel. Çok memnunum . Bim deyip hafife almamak lazım😃😃
Newmothers MerveToprakk evet dedikleriniz sorun olabilir. Ama bu konuda çok titizimdir, sürekli değiştiririm ve kuru tutarım. O yüzden bezden olabileceğini düşündüm zaten.
3children1mom Newmothers Ek gıdaya geçtimi ondan da oluyor yediği şeyler pişik yapıyor Emzririyorsaniz da baharatlı şeyler yiyince de oluyor
BugraCan27 Newmothers primadn sonra neyi denediysem pişik yaptı en son soffia kullandım pişik filan yapmadı
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Newmothers Hemen bezden demeyelim de farklı yediği,baharatlı bir şey olabilir mi? Bez olarak bim,sleepy,canbebe,babay turco ilk çıkarttığı, bebeland denedim. En son evy baby buldum. İyiki buldum. Aylardır kullanıyorum aşırı memnunuuuum🥰
Unknown Newmothers Molfixle başlamıştık hiç memnun kalmadık. Tüm bezleri denedim en iyisi bizim için Prima oldu.
Gaaak Newmothers Goon 👌 4 aydır kullanıyorum hiç pişik olmadı. Ama bez konusu bebekten bebeğe farklılık gösteriyor. Pampers , molfix ve sleepy asla iyi gelmedi oğluma mesela. Deneyerek ilerlemek lazım.
LilyaBn Newmothers Ben prima kullanıyorum ama migrosun minnies marka bezini çok duydum iyi diye bende 1defa aldım gayet iyiyydi bir deneyin isterseniz.