Prensinannesii Kızlar oğlum memeyi bıraktı kimisi silikon uç dene diyor acaba silikon uc deneyip meme reddini aşan var mı Yardımcı olursanız sevinirim sütüm bitmeden alışmasın istiyorum tekrar dan
Gokcesra Prensinannesii normalde silikon uç kullanılınca memeye dönmekte güçlük yaşanıyor o yöntemi ele bence 🥺 emzirme danışmanından destek almalısın
Serrakus Facebook’ta emzirme akademisi var oraya katılıp yazın. Emzirme danışmanları yardımcı oluyor ücretsiz 👌
Prensinannesii Prensenbebek 5 buçuk aylık 3 aylıktan beri mem reddi var ama sütüm artık azaldı bitsin istemiyorum
Serrakus Muhtemelen size emzik ve biberon kullanıyor musunuz diye soracaklar kullanıyor iseniz şimdiden bırakmaya çalışın. Meme reddine sebep oluyor çünkü
Prensinannesii Serrakus kullanıyorum cnm ama ilk günden beri kullanıyordum zaten ama emzik ten sonra bira z sıkıntı oldu tamamiyle bıraktı
Urasmom Ben silikon uç kullandım bebeğim de emdi güzelce 4 aylık olana kadar. Deneyin bence denemekten bişey olmaz.
EfuLiM5 Bazı dönemler bebekler de meme reddi oluyor . Bu geçici bir durum . Emmiyor diye hemen mamaya yüklenme. Ac kalınca mecbur emiyor. 1 ay önce bende yaşadım aynı durumu ama geçti. Emzirmekten vazgeçme 🌼
Prensinannesii EfuLiM5 yok ben hemen mama vermedim sütümü sağıp dondurucuya attım ama azaldı epeyce ve 2 buçuk ay oldu gecelerinde bıraktı artık dönmeye niyeti yok gibi
elfozyil EfuLiM5 aç kalsada emmeyen emmiyor canım tıpkı benim oğlum gibi 6 aylık 3. Aydan beri perişanım ne meme ne biberon
Prensinannesii elfozyil almasa bile gece bile emse yeter en azında sütümün devamlılığı olur diye düşündüm sizde öylemi sütünüz aynı mı azaldı
EfuLiM5 elfozyil evet öyle çok zor . Benim bebe de bir ara bıraktı emmeyi . Ama zorladım ağlıyordu zorla ağzına sokuyodum memeyi . Kolumda uyutmaya çalışırken ağzına sokuyodum vs baya uğraştım . Doktorumuz geçici bir durum olduğunu söyledi . Çok şükür geçti.
elfozyil EfuLiM5 ah 3 Aydır geçmedi 😔 7 aylık olacak nerdeyse. Arada deniyorum eliyle itiyor bir güçle ağzına vermeye çalışınca geri çekiliyor hemen
elfozyil Prensinannesii tabi ki canım aynen gece emiyordu mesela ucu çıkınca devam etmiyordu silikon çıkmıyor ben artık hep kullanıyorum rahat ağzında dursun emsin diye faydasını gördüm. Zaten hissediyorsun emdiğini