Haticebrar Kızlar idrarim kanli geliyo bildiğiniz kırmızı yani yanma oluyo ve sık sık tuvalete gidiyorum başınıza böyle bişey geldi mı sebebi ne oalbilir
[silindi] Haticebrar ben taş düşürürken yaşamıştim doğumdan beter sancıyla birlikte tabi enfeksiyon da olabilir hastaneye gidin bi
Mom0911 Haticebrar böbreklerde enfeksiyon olunca da öyle oluyor . Mutlaka doktora gidin , tez zamanda 🙏🏻
Zeynaa1 Haticebrar ben kum dökerken öyle olmuştu bildiğin kan rengindeydi yanma vardı sadece ve hafif ağrı
defnesmomm Haticebrar endişe etmeyin. Antibiyotik tedavisi ile kısa sürede geçiyor enfeksiyon. Bol sıvı tüketin 🙏🏻
Durush Haticebrar eşim üroloji doktoru az önce komşumuz aradı aynı sebeple annesi için önemli lütfen gerekli tetkikleri hemen yaptırın mesane içinde tümör varsa ağrısız kanlı idrar gelir , ağrı varsa böbrek taşı
Zeynaa1 Haticebrar böbrekleri.de ağrı oluyordu sık idrara gitme yanma okuyordu 15 gün sürdü kan rengi ilaç falan kullandım öyle gecti
ppzeynep Haticebrar Evet, aynı şekildeydi. İdrarda lökosit çok çok fazla çıktı. Antibiyotik kullandım, geçti.
sherlock_mom Haticebrar Ya bian önce git bence, benim gece birden sol böbreğime vurdu ağrı ölüyorum sandım iki ilaçla düzeldim valla hiç çekme boşuna