Burcugull 2 aylık bebek gaz sancısı var ya damla kullanmaya başladım ama çok ağlıyor napmamalıyız .. çimçiklenmiş gibi uyku uyumuyor her dk aglıyor acilll destek
Hafsaninannesii Burcugull kimyon için çorbada baharat kullamayin geçecek benim bebekte öyle çay bardağında yarısi ılık su içine kimyon koyup hem içiyorum hemde bebeğime iciriyorum
Unknown Burcugull Ilık bi duş aldırıp, güzelce masaj yapabilirsiniz. Beyaz gürültü sakinleşmesine yardımcı olabilir.
aksam_ Burcugull colinox çok iyi, biraz pahalı diğerlerine göre ama biz memnunuz. Bir de bir iki kaşık Rezene çayı verin ılık
Aleyna1010 Burcugull Nurse harvey’s colex günde 4 kez 2 çay kaşığı düzenli kullan canım içinde kimyon yağı ve dereotu yağı var bitkisel bir şurup iyi gelecektir
Unknown Burcugull Farklı gaz damlaları deneyebilirsiniz , hepsi iyi gelmeyebiliyor. En kısa sürede atlatırsınız umarım.
feyzosgamze Bende aynı durumdayım dün bi su bardağı suyla bi çay kaşığı kimyon demleyip iki çay kaşığı verdim işe yaramadı bugünde rezene demleyip denedim iki saat mışıl mışıl uyudu iyimi yapıyorum vermelimiyim bilmiyorum bi zararı olmaz inşallah
Ceydatolga Burcugull benim oğlumda kolik canım daha yarım saat önce ağlama krizleri tuttu yine🤦🏻♀️ yumuşak bi battaniye örtü gibi bişeye yatır iki kişi hamak gibi sallayın ilk defa denedim işe yaradı uykuya daldı hemen