Gamzemommm Anneler bebekleriniz muz yiyor mu ? hiç yemiyor , sevmiyor bebeğim 7 ay 10 günlük . Bebeklerinize ne zaman muz verdiniz nasıl verdiniz ?
Anne_6 Gamzemommm bayılarak yiyor. Muzun tadı bozuk olabilir mi. Muz sevmeyen bebek tanımadım hiç 🥴 yumurta sarısı muz pekmez karışımı yapıyordum. Ben yumurtayı yedirmek için muzu kullandım. Siz de sevdiği başka şeyin içine koyabilirsiniz
babymilax Gamzemommm 19 aylık hâlâ yemiyo 😂😂😂😂😂 denenebilecek her şekilde denedm ama asla sevdiremedim
Gamzemommm Anne_6 Bozuk değildi tabi ki ne verirsen önce kendim bakıyorum tadına 😊 çok denedim ama yemiyor eline verdim almaya huylandı benim de bildiğim bebekler bayılarak yer ama yemiyor yoğurtla denedim elmayla denedim meyve filesi de denedim yemiyor
Arc1993 Gamzemommm daha küçük ara ara teklif edebilirsiniz .sevmezse de herkes herşeyi sevmiyor sonuçta çok takılmayın derim
HonKiPonKiDoNiNo Bizimkide muzdan baska birsey yemiyor, ve azicik eksi olsun agzina surmez.. Muzlarada birsey oldu anacim yerli diye aliyoruz eksilikten yenmiyo valla..
Gamzemommm HonKiPonKiDoNiNo evet hele boyut olarak büyükse hiç tatlı olmuyor küçük boyutta olanlardan tercih ediyorum 🌸
Hohomoromu Gamzemommm ek gidsya başladıktan sonra vermeye baslamistm yoğurdun içine ezip vermeyi deneyin
babymilax Gamzemommm bilmiyorum muzun her türlüsünü denedim asla yemedi hatta muzlu pankek bile yaptım yemedi yani muz tadı alması imkansız şeylerde bile anlayıp yemiyo bende çok şaşırıyorum
elfozyil Gamzemommm 6 aylık başlattım öögg ögg diye kusmaya çalıştığını biliyorum 🤣 pek sevdiği söylenemez bugün biraz yedi hayret ettim. Pekmez ile ya da başka şeyle asla hoşlanmıyor çok tatlı sevmiyor sanırım 🤣 cennet hurması da tatlı ama onu seviyor yerken 🌸
HonKiPonKiDoNiNo Gamzemommm Bizde oyle aliyoruz ama tutturana kadar 1 haftada 3 kg muz oluyor 🙈 ve hemen bozuluyor, genetigiyle oynanmamis hicbirsey kalmadi artik
Aybersa Gamzemommm yogurduna karıştırıyorum genelde , ceviz içi de katıp. Sadede kendisi yiyor eline veriyorum az da olsa.