İkiside kızımın oyuncağı, özellikle yürüme arkadaşı sayesinde 11.ayda yürümeyi öğrendi🥰 hala daha çok severek oynuyor ama evde çok fazlalık olmaya başladı, bir tane de e bebekte ki bin git araba olduğu için satmaya karar verdim, çok temiz hiç bir problemi yoktur ikisinin de alana hayırlı olsun❤️

Kanz marka yürüme arkadaşı ışıklı ve sesidir. Bul-takların ortasında ki düğmeye basıldığında çeşitli şarkılar çalıyor, üstte ki saati çevirince saat sesi çıkıyor, son taraf üstte ki yeşil yeri ileri yapınca horoz sesi geri yapınca gece baykuş sesi çıkıyor. Altta ki çarklar dönüyor. 9 buçuk aylıkken almıştım 180-200 tl arasında bir fiyata, 3 ay oldu alalı, 90 Tl ye satıyorum. Bul-takların sadece 2 si mevcut diğerlerini bulamadım onların yerine oyuncak top göndericem🌼

Kızım burda 74-75 cm civarında bir boydaydı biraz eğik durduğu halde boyu bu şekilde oluyordu, kesinlikle bebekler için çok çok ideal bir boyutta, isterseniz tekerleklerini de kilitleyebiliyorsunuz hızı çok çok aza iniyor💛

Aktivite masası, 5 aylıkken almıştım 7 aylıkken ilk buna tutunarak adım atmaya başlamıştı🥰
40 tl ye de bunu satıyorum, aynı ürünün kanz marka olanının turuncu yeşilli hali İnternetten de bakabilirsiniz❤️