Gokcelgin Merhaba anneler bebeğini spaya götürmüş olan var mı aramızda ben 40 uçurma için götürmeyi düşünüyorum denemiş olanlardan bilgi almak isterim istanbulda gidipte memnun kaldıgınız bir yer var mı
Gizem287 Gokcelgin çok keyifli tavsiye ederim o ilk heyecanını hareketlerini izlemek çok güzel ben 47. Günde götürmüştüm
Anne80 Gokcelgin bende cok istiyorum ama bulundgumz ilde yok il dısına da haftasonu gidebiliriz o zamanda oralar kapalıdır
hulyadurmus Gokcelgin canım kesinlikle götür bizim bebiş çok sevmişti oradan çıkınca da bı güzel uyudu mis gibiii☺️
Hlyaeyp Ben Bolu da gidiyorum ve çok memnunum oğlum için de çok eğlenceli geçiyor suyu çok seviyor masajla da rahatlayıp 1 hafta uyuyor valla 😂 tavsiye ederim
Bahcemin_gulu Hlyaeyp ne kadar güzel rahatlama mı oluyor çok huzursuz bir bebeğim var bende mi götürsem diye düşünüyorum
HonKiPonKiDoNiNo Gokcelgin Biz gittik 2 aylikken 🥰 sonra malum covit cikti ve gidemedik.. Cok sevmisti benim kizim, suya bayiliyor zaten 🙂 memnunda kalmistik, sahipleri cok tatli insanlar. Link birakiyorum sizin icin 🌺 https://instagram.com/bluuhbabyspamaltepe?igshid=11xblzsjqi584
Gokcelgin Minika54 İstanbul beylikdüzünde oturuyorum burdaki fiyat 150 tl ama konsept ve süsleme falan istenirse eğer 250 tl oluyor
HonKiPonKiDoNiNo Minika54 gecen yil subat ayinda gitmistik 250tl idi.. 40 dakika havuz,sonra masaj.. Bizim icin dinlenme odasi ikramliklar, Anne el masaji vardi birde 🥰
serebro Hiç götürmedim tam olarak neler yapılıyor ortalama ücret vs nedir kaç aya kadar gidilebilir acaba
Gokcelgin serebro 36 aya kadar alan yerler var 25 30 dk bebek suda yüzüyor sonra 25 30 dk kadar bebeğe masaj yapılıyor istanbul beylikdüzünde oturuyorum burdaki fiyat 150 tl ama konsept ve süsleme falan istenirse eğer 250 tl oluyor