Mrvnrklc Merhaba anneler, bebeğimde Konak çıktı. Kafasında kulağında ve kaşlarında bulunuyor. Zeytinyağı ve bebeyağı sürdüm taradım bir iyileşme olmadı . Öneri ve deneyimlerinizi alabilir miyim?
Berilinannesi_ Mrvnrklc zeytin yağı sürüp 3 4 saat bekletin kafasında sonra da bi güzel banyo yaptırın. Banyodan sonra da bebek için ince uçlu taraklar var onla nazikçe tarayın, konak yumuşadığı için taradıkça çıkıcak zaten. Ben öyle yaptım ve geçti çok şükür
ikicocukludunya Mrvnrklc bize mustela bebek yağını bekletip tarayıp ardından minoris kopuk şampuan iyi geldi bi kaç kere uyguladık yağ ve tarama işlemini
Semanurry Mrvnrklc bizim ilk kaşlarında çok fazla oldu onu bitirdik kafasında oldu yeni yeni geçmeye başlıyor hemen de çıkmıyor yağlayıp tarayın banyo yaptırın sonrasında tekrar tarayın bikaç kez böyle tekrarlama yaparsanız zamanla geçecektir çoğu bebekte olur ☺️
Adeviyee Mrvnrklc canım ben zeytin yağı sürdüm bir saat falan beklettim chicconun tarağı var ikili olandan onun düz tarağıyla taradım ama baya taradım geriye öne yani kaldırıyorsun o tarağın uçları da sivri değil acıtmadı
Mrvnrklc Çok teşekkür ederim😊 bebe yağı sürüp beklettim kafasına da şapka koydum yumuşadı sonra da taradım azaldı şuanda😊