ilknurgoksu Beyaban yeşil takımını değilde 6lı olan tabak bardak çatal kaşık takımını aldım memnunum 💐
BirVeraAnnesi35 Beyaban renkli 6 lı tabak çatak bıcak kaşık ve bardağını aldım ama benim kızım 15 aylık kaşıklar ona normal ama yeni başlayan bebek için biraz buyuk gelebilir ucu silikon olanlarla başlamak en rahatıı
Woody Beyaban blw yapacaksanız oioi tabaktan şaşmayın. Blw yapmayacaksınız ek bir şey almaya gerek yok.. Bir kaşık alın yeter
Beyaban ilknur06 E bebekte indirim olunca bende bugun arastirmaya basladim. İkeanin tabaklari vs cok uygun geldi. Insallah kullanan vardir.
ilknur06 Beyaban benim yaşadığım yerde hiç birşey yok mecburen yorumlardan karar verip internetten alıyorum
Beyaban ilknur06 konyadayim ikea yok ama bi çok magaza var. Yine de pandemiden dolayi bende cogu seyi internetten aliyorum.
ilknur06 Beyaban ben Gümüşhane şiran da yaşıyorum tayinciyiz bu sene daha doğuya gideceğiz. Ankaralıyım aslen çok ikea gezdim ama çocuk olmayınca hiç bakmadım o bölümlere. Bu arada 5 sene konyada yaşadım şelcuk mezunuyum çok iyi bilirim konyayı 😊
BirVeraAnnesi35 Beyaban wee baby nin ikili ucu silikon kaşığı var onlar çok güzel tavsiye ederim biz onunla başlamıştık çokta rahat ☺️
ilknur06 Beyaban ben de bugün araştırdım ek gıdaya geçen arkadşımla konuştum aventin bükülebilir kaşığını almış çok memnunum dedi. Ama ilk adım için ideal dedi çorbaya geçince daha derin Bi kaşık alacakmış. Kaşığın ucu silikon yemek harici diş de kaşıyormuş
Sunisup İkea nın yeşil seti çok sert. Ben baktım beğenmedim. E bebekten aldım. Yeni geçtik ek gıdaya. Uygun değil