Meltemoz Kızlar eşimin haberi olmadan nerde olduğunu konumunu bulmak istiyorum bunun için kullandığınız bi program var mı
Nicksiz Meltemoz iphone ise iphonumu bul diye uygulamadan bakabilirsin bide life360 var iki telefonda da yüklü olması gerekiyor
cydcvk Meltemoz iPhonemu bul en rahatı. Hatta yanlışlıkla adamın telefonu kilitlemiştim evden küsmüştü bana😂
Kahvedelisi Meltemoz yaa kızlar daha kolayı var 🙈😂 ne için yapmıslar ben ne için kullanıyorum ama. Saglık bakanlığının uygulaması var ya hayat eve sığar o zaten hemen hemen herkeste var. Oraya yakınım olarak eşinizi ekliyorsunuz eşinizin telden onay gerekiyor ee saglık için tabi o da veriyor. Sonra eşinizin telefonundan uygulama ayarlarında konum seçeneğini her zaman yapıyorsunuz kendi telefonuzdan adım adım takip ediyorsunuz 🙈😂 valla tesadüfen keşfettim kontrol etme gibi huyum yoktur aslında
birdost Meltemoz hatıralardan konum paylaşımı yapıp internet açık olduğu sürece nerde olduğunu görebiliyorsunuz. Tek sorun mailine bildirim düşüyor konum paylaşıyorsunuz diye
emineteyzeniz1 BugraCan27 eşinin icloudunu ve şifresini İPHONEMİ BULA giriş yap çıkıyor zaten , hayır haberi olmuyor ama eşinin de interneti açık olması gerek
Rumeysa34 BugraCan27 canım konumu bul için şifreye falan gerek yok ıphone 5 üzeri bütün telefonların kendi BUL adı ile yeşil renkli program var girersen görürsün zaten oradan yap haberi bile olmaz ıclod şifresi sıkıntı yani sen sadece uygulama üzerinden yap detaylı anlatamamış olabilirim netten bak istersen
GizemHazal Meltemoz iphone kullanıcı adını şifresini al internetten apple ın stesinden beni buldan bak
cydcvk Flamingom tüm aygıtlardan onunkini bulup kilitleye tıklıyosun canım. Ama zor açılıyo biz bi gün uğraştık
cydcvk Flamingom ya allah korusun çalındığında falan işe yarar işte. Kilitleyince telefon ötmeye başlıyor susmak bilmiyor
Cansuk Kız onu boşver bi uygulama var 4 senedir eşimi ordan takip ediyorum whatsapp mesajlarını okuyorum 😂😂 bu uygulamayı çok arkadaşıma söyledim ayrıldılar yada boşandılar sonra çok vicdan yapmıştım. Uygulamanın adı ( Whats chat) tamamen ücretsiz 😇😇😇
Flamingom Cansuk o nasıl bişey hiç duymadım onun teline mi indirmeliyim. Çok da bilmesek 😂 erkek muhabbetti küfür vs dir sonuçta 😒
Meltemoz Cansuk o uygulamanın hangisi olduğunu resim atabilir misin bu uygulamadan bi kaç tane çıkıyor onun whatsapına kaekod okutup bağlanıyorsun di mi