nehirinannesi04 Kızlar bebegim 2 aylık tuvalete zor cıkıyor aglıyor mama yiyor sizin basınıza böyle birsey geldi mi
Cizrelili nehirinannesi04 kaşıkla versen daha etkili ama heyer içermiyorsan mamayada koyabilirsin hiçbir zararı yok
NNF19 nehirinannesi04 evet geçti mama alıyorsa bir kaç damla doğal zeytin yağı damlatabilirsin poposunj zeytinyağo ile silebilirsin bende çook telaş yapmıştım birde anneanne işi gibi gelmişti ama derdime derman oldı vallahi 🤷🏾♀️☺️
Buse99810 Kesinlikle diğer arkadaşların söylediği gibi zeytinyağı Gerçekten çok işe yarıyor Ben mamasına katıyorum bir çay kaşığı hemen akşam yapıyor
Duygugenc16 nehirinannesi04 benimde 2 bucuk aylik kızım var kakasını yapamiyordu doktora götürdük meğer popo darligi varmis cok dikkat etmek gerekiyor
Seymaybars27 nehirinannesi04 bizim başımıza da o aylar da gelmişti ben mamasını degiştirdim aptamil comformil geçmiştim çocuk o gün 7 kez bezini doldurmuştu ve rahatlamıştı daha sonra düzenli günlük tuvalete çıktı
Csknozge nehirinannesi04 bizde mama kullanıyoruz her mamasına 1 cay kasıgı zeytinyagı koyuyorum doktor demişti bizde işe yaradı umarım sizde de yarar bi gün kaka yapıyor bi gün yapmıyor bizim ki doktor olabilir öyle demişti