Mimarhanim Nur_94 çocuğun kendisi karar veriyor aslında mamaya. Ben sma kullanmadım, hipp kullaniyorum memnunum, ama sma kullanıp memnun olanda var. Öncelikle hipp denemeni tavsiye ederim ama. Etrafımda kullanıp memnun olmayan yok şimdilik.
Ssmzsh Nur_94 arada ne fark var bilmiyorum ama hipp kullanıyorum kızım 14günlük memnunuz alırken araştırmamda anne sütüne en yakın marka hipp olduğunu ve organik olduğunu biliyorum çok yeniyiz daha fakat şimdilik memnunum:)
Minikmucizem02 Nur_94 bizde aptamil comformil ile başladık malum piyasalar dan değişmek zorunda kaldık hipp combiotik e geçtik memnunuz. aptamilin kıvamı çok koyuydu bundan daha fazla memnun kaldım
MervEslinArden Nur_94 Sma istemedi kustu hep, hipp doyurmadı aptamil gaz yaptı en son bebelac ta kaldık hala kullanıyorum 🤷♀️
Hdus Bence hipp sma denemedim ama bebelac aptamiş ve golden goat denedim. Golden goatte midesi bulandı bebenin.
Sdilek Hipp kullanıyorum gayet memnunum aptamil bebelac sma hepsini denedim hipp de kaldık gaz sıkıntısı yaşamadığım tek mama ben günde 3 kez veriyorum takviye olarak
Nur_94 Sdilek benim göğüslerim yarıldı resmen mememi sağmama rağmen çocuk doymuyo fazla , sadece gece vermeyi düşünüyorum gece 1 kez verince yetiyor mu ?