Ayse_21 Hanimlar kizim 6 aylik sutum az kizimin kilosu 10 aptamil veriyorum 30 cc yetermi sizce ama ara sira emziriyorum
Selinglr Ayse_21 normalde 130 140 arası ama ne kadar emzırıyorsun oda onemli bide ek gıda ne kadar verıyosun
Ayse_21 Necla61 oyle tombiş deyil uzun zayif yani kilo yerine boy uzuyor 2 saatte bir emziriyorum ek gidaya yeni başladim
Selinglr Ayse_21 ya duruma gore bak bence acsa zaten doymaz aglar verırsın 30 az ama gıbıme geliyor yine sen 60 ver
Selinglr Ayse_21 ek gıdada zaten corba felan ara ogun kahvaltı şeklindemi gidiyosun oxaman doyar bence
Ayse_21 Selinglr olabilir bide kakasini fazla yapmiyorya mamaya basladimiz da gunde 2 kez neyden kaynakliyor
Ayse_21 Selinglr dogru veriyorum demi yogurttan basladim simdi patatesten devam ediyom sonra havuc ama 3 gun kuralina gore
Selinglr Ayse_21 ben hic uymadıgım icin bilmiyorum 😂😂 yogurt vermıştım sonra meyveli yoguet vermışttım sonra patates havuc puresi yanı hic uymadım 3 gun kuralına kafama gore gittim cok sukurde bırşey olmadıı hiç
Ayse_21 Necla61 bide kimi 6 aylikya cok uyuyorya gunduz yatmiyo yatsidan sonra cok uyuyor nedeni ne bide kakasini gunde 2 3 bez