tubasd Zynp10 https://www.papik.net/gunluk-anne-sutu-ihtiyaci-hesaplama/ buraya kilosunu yazin cikan cc yi 24 de bolun saatlik almasi gereken cc çıkar kac saatte bir veriyorsaniz ona göre hesaplayin
cydcvk Zynp10 ben sık sık emziriyodum canım. Zaten istemezse kendi ittiriyodu memeyi. En doğrusunu doktor söyler. Lactamil içiyorum ben. İçinde vitamin var anne sütünün kalitesini arttırıyor
Zynp10 cydcvk ay ben emziriyorum her seferinde alıyor her seferinde ağız dolusu kusuyor artık napıcağımı şaşırdım😔 az önce siZe cevap yazdığımda kusmuştu şimdi tekrar kustu
tubasd Zynp10 1 saattir o siz 2 saatte bir veriyorsaniz en az 63 cc almali demek oluyor ama bu bir ortalamadir 55 te içebilir 65 te
Babys1 Zynp10 2 ay 3 günlük bebeğim ama artık saat kovalamıyorum. Eğer az az emiyorsa sık sık emzir. Bebeğinin bezleri dolu alıyorsan zorlama besleyeceğim diye. Kilosunu takip edin günde ortalama 30gram alıyorsa normaldir demişti doktorum.
Arc1993 Zynp10 cocuğa göre değişir. Kg suna göre. Benim oğlum emip üstüne 90cc mama içerdi o zamanlar. 4kg ya yakın doğdu.