Hlyaeyp 11 aylık oğlum var ve mama içmiyor 20 cc Bile zor içiriyorum yemek yemeyi seviyoruz ama mamaya gelince itiyor sizce kesmelimiyim ? Kafam çok karışık 😏
DeletedMom2893 Hlyaeyp benim kızım da mama içmiyordu içine 1 çay kaşığı pekmez koyuyorum öyle veriyorum ve içiyor tabii benim kız küçük 5 aylık
Fyza Hlyaeyp bizde 11 ayligiz benimde icmek istemiyor hangi mamayi kullaniyorsunuz ve biberon hangi marka
Fyza Fatmaimarusta bizde 10 ay 25 gunluk bizde aptamil mama degisikligi yapsam mi bilemedim ek gidada sknti yok ama mamaya gelince pek istemiyor oglunuz kac kg acaba
Fatmaimarusta Fyza 9. Ayda 9500 kgdı 10. Ayda kontrole gitmedik 11. Ayda kontrolümüz var sizin kaç acaba
Fatmaimarusta Fyza maşallah gayet güzel kilosu 1 yaşına kadar içseler aslında iyi olur ama çocuklar sıkıntı yaratıyor diş zamanı felan içmekde istemiyor
Fatmaimarusta Fyza benim oğlumun bıngıldağı 5 aylıkken kapanmaya başlamıştı. Çok şükür doktorumuz sorun bulmadı kafa çevresi büyüyorsa problem yok demişti.
Fyza Fatmaimarusta bas cevremizi bilmiyorum ama anormal bi durum olsaydi soylerdi doktorumuz boyumuz 81
Hlyaeyp Aptamil kullanıyorum her zamanki maması biberonumuz da avent doğduğundan beri aynı mama biberon dişimizde çıktı hani diş huysuzluğu desem gayet keyfi yerinde yemeği güzel yiyor ama mama istemiyor 1 haftadır zor içiriyorum
Fatmaimarusta Fyza evet çok şükür sağlıklı olsunlar yeter. Yok süt felan denemedim daha biz ne yersek ondan yediriyorum artık ama süte felan cesaret edemedim siz